Η απουσία του Καϊμακαμούδη υπενθύμισε πόσο σημαντικός είναι για τον ΠΟΑ!

Η απουσία του Φώτη Καϊμακαμούδη αποδείχτηκε τεράστια για τον ΠΟΑ, αφού λίγο έλειψε η ομάδα του Ατσαλένιου να την «πληρώσει» με τον πλέον σκληρό τρόπο.

Ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς ήταν για τον ΠΟΑ ο Φώτης Καϊμακαμούδης, που υπέστη ρήξη χιαστών και θα βρίσκεται για αρκετό διάστημα ακόμα εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Πριν την απουσία του πάντως, ο έμπειρος επιθετικός πραγματοποίησε ακόμα μία σπουδαία χρονιά με την «πράσινη» φανέλα, στην οποία πέτυχε 10 γκολ, σε 20 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική.

Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι πως μετά τον τραυματισμό του η απόδοση του ΠΟΑ έπεσε κατακόρυφα, με τα αποτελέσματα να είναι αρκετά άσχημα, σε τέτοιο σημείο που η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου χρειάστηκε να φτάσει στην τελευταία αγωνιστική για να κρατηθεί στην κατηγορία.

Χαρακτηριστικό είναι πως στα 20 παιχνίδια που πρόλαβε να αγωνιστεί, ο ΠΟΑ μάζεψε την πλειοψηφία των βαθμών του, στη σεζόν και συγκεκριμένα 32. Η ποιότητα και η εμπειρία του Καϊμακαμούδη είναι δεδομένη όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται με τον ΠΟΑ, με την απουσία του να υπενθυμίζει το πόσο καθοριστικός είναι για τους «πράσινους».

Μάλιστα παρότι έχασε μεγάλο κομμάτι της σεζόν, πρόλαβε να ολοκληρώσει ως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και για φέτος με τα 10 τέρματα που σημείωσε!

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P