Τα απίστευτα στατιστικά της «απόλυτης» πρωταθλήτριας Χαραυγής!

Η Χαραυγή διέλυσε τα πάντα και τους πάντες στο δρόμο της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 σας παρουσιάζει τις απίθανες στατιστικές επιδόσεις των πρωταθλητών που έσπασαν κάθε ρεκόρ!

Ιστορία έγραψε η Χαραυγή, που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και στην πρώτη της σεζόν έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου στη Β1 ΕΠΣΗ. Μάλιστα η ομάδα του Μιχάλη Δεληγιάννη το πέτυχε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, πετυχαίνοντας 27 νίκες σε 27 αγώνες πρωταθλήματος, φτάνοντας στο απόλυτο των 81 βαθμών.

Μάλιστα στα περισσότερα από τα παιχνίδια της η Χαραυγή ήταν απόλυτα κυριαρχική, σταματώντας τελικά στα 157 γκολ, επίδοση που δεν έχει προηγούμενο τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα του Ηρακλείου. Μάλιστα, αυτό σημαίνει πως σκόραρε κάτα μέσο όρο 5.8 στα παιχνίδια της

Εξαιρετική όμως ήταν και η αμυντική της λειτουργία, με την εστία της να παραβιάζεται μόλις 11 φορές σε όλη τη χρονιά, με τη Χαραυγή να έχει διαφορά τερμάτων το αστρονομικό +146!

Ασφαλώς είχε και τον κορυφαίο σκόρερ της κατηγορίας, αλλά και όλων των τοπικών πρωταθλημάτων, Χρήστο Νικολάου που σταμάτησε στα 62 γκολ, ενώ δεύτερος σκόρερ ήταν ο Ηρακλής Καλαμιώτης με 27 τέρματα.

Αναμφίβολα η Χαραυγή έδειξε με τις επιδόσεις της, πως δεν είναι ομάδα της Β’ κατηγορίας, ενώ και τη νέα χρονιά στην Α2, ο πήχης μπαίνει ψηλά, αφού στόχος θα είναι και πάλι η κορυφή!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P