
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η γενική συνέλευση στη Χερσόνησο την Μεγάλη Τετάρτη!
Πολλοί φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο γήπεδο, δείχνοντας το ενδιαφέρον τους για τον σύλλογο, ενώ αρκετοί επιχειρηματίες της περιοχής έδειξαν ενεργό ενδιαφέρον να εμπλακούν διοικητικά με τον σύλλογο.
Μέσα σε σύντομο διάστημα αναμένεται να προκηρυχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.
Αναλυτικά: «Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη γενική συνέλευση της ομάδας μας σήμερα στο γήπεδο της Χερσονήσου.
Πολλοί φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο γήπεδο άκουσαν και εξέφρασαν τις απόψεις τους για την πορεία, το παρόν και το μέλλον, τα σχέδια και τα όνειρα όλων εμάς που με συλλογική προσπάθεια καταφέραμε να έχουμε την ομάδα πρωταγωνιστή και πάντα ψηλά.
Αρκετοί επιχειρηματίες και άνθρωποι της περιοχής ενδιαφέρθηκαν να ασχοληθούν ενεργά με την ομάδα συμμετέχοντας στο νέο Δ.Σ κάνοντας μας αισιόδοξους για το μέλλον της ομάδας μας.
Σε άμεσο χρόνο θα οριστούν εκλογές και ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ευχαριστούμε όλους εσάς που εμπράκτως δείχνετε την αγάπη σας για την ομάδα που όλοι μαζί ευχόμαστεμ, θέλουμε και μπορούμε να την δούμε ακόμα ισχυρότερη εντός και εκτός γηπέδων».