Νίκησε τον Μοχό και ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην 3η θέση ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε την χρονιά με νίκη κόντρα στον Μοχό επικρατώντας εντός έδρας με 5-1 και σε συνδυασμό με την ήττα του Ρωμανού στην Αλικαρνασσό τερμάτισε στην 3η θέση της Α1 ΕΠΣΗ.

21/04/2024 17:00
30η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από την αρχή αφού το βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπήρχε και οι δύο ομάδες έπαιζαν απελευθερωμένες με σκοπό να χαρούν το ματς. Στο 22ο λεπτό ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον συνήθη ύποπτο Κουράκη.

Το γκολ αυτό έδωσε… φτερά στα πόδια των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να σκοράρουν και δεύτερο τέρμα πριν βγει το ημίχρονο και πάλι με τον Κουράκη στο 36ο λεπτό γράφοντας το 2-0. Από την άλλη ο Μοχός είχε τις ευκαιρίες του με Σούρσο, Χιώτη και Ποντίκαλη, όμως καμία δεν βρήκε στόχο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για τον ΠΑΟΚ, αφού στο 46′ ο Κουράκης πέτυχε χατ τρικ και έκανε το 3-0. Στο 52′ ήρθε η ώρα του Σεραφειμίδη να σκοράρει και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-0 μετά από ασίστ του Κουράκη.

ADVERTISING

Το πέμπτο γκολ για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 56′ από τον Σεραφειμίδη, ο οποίος έγραψε το 5-0. Ο Μοχός που είχε και πάλι τις ευκαιρίες του αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός κατάφερε να μειώσει σε 5-1 με τον Χιώτη λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ