Με υπογραφή Κορδονούρη η νίκη του Μαρτινέγκο κόντρα στον Κόρακα!

Μια σπουδαία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει το Μαρτινέγκο επικρατώντας με 2-1 του Κόρακα για την 25η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”431281″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”431281″]

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Κόρακα να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων ώστε να πάρει προβάδισμα στο παιχνίδι.  Στο 24ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την κυριαρχία τους και κατάφεραν να σκοράρουν στο 24′ με τον Πιλατάκη να κάνει το 0-1.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στον Κόρακα όπου είχε δοκάρι με τον Φουντιδάκη στο 30′ για το 0-2. Το σκορ δεν άλλαξε και η ομάδα της Μεσσαράς πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Μαρτινέγκο άλλαξε την εικόνα του, ανέβασε την απόδοση του και πίεσε για να βρει γκολ ισοφάρισης χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες. Τελικά η πίεση απέφερε καρπούς στο 67′ αφού ο Κορδονούρης με ωραία προσπάθεια έγραψε το 1-1.

Το παιχνίδι άνοιξε προς το τέλος με τις δύο ομάδες να χάνουν σπουδαίες ευκαιρίες. Τελικά τα πιτσιρίκια του Εργοτέλη κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή με ένα φανταστικό σουτ του Κορδονούρη γράφοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”431281″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P