Β. Βατσινάς: «Όλα πήγαν τέλεια φέτος – Οι δικοί μου άνθρωποι μου δίνουν δύναμη»

Το «βαρύ» πυροβολικό του Μαραθώνα μιλάει στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για την εκπληκτική φετινή πορεία που διανύει με την ομάδα έχει οδηγήσει την ομάδα των Καλεσσών μία ανάσα από τον τίτλο.

Τον τίτλο του πρωταθλητή είναι έτοιμος να πανηγυρίσει ο Μαραθώνας που αν πάρει τη νίκη απέναντι στον Ηρακλή Νιπιδιτού φτάνει στον μεγάλο του στόχο.

Ένας από τους βασικούς παράγοντες αυτής της επιτυχίας είναι ο Βασίλης Βατσινάς, με τον έμπειρο επιθετικό να έχει σπάσει τα κοντέρ, φτάνοντας τα 45 τέρματα, ξεπερνώντας τις ίδιες του τις προσδοκίες, καθώς τονίζει πως είχε βάλει τον «πήχη» στα 30 γκολ, σε μία μαγική χρονιά για τον ίδιο.

Ο ικανός φορ αναφέρεται στο τρομερό κλίμα που υπάρχει μέσα στην ομάδα, ενώ στέκεται στους δικούς του ανθρώπους οι οποίοι με την παρουσία τους του δίνουν δύναμη και τον βοηθούν να προσφέρει τα μέγιστα στον Μαραθώνα.

Αναλυτικά είπε: «Είναι μία φοβερή σεζόν για εμένα και την ομάδα. Όλα πήγαν τέλεια. Ξεκίνημα με στόχο να πετύχω 30 γκολ και έχω φτάσει τα 45 και σίγουρα βοήθησε ότι δεν είχα τραυματισμούς σε όλη τη χρονιά. 

Το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό και αυτό έχει κάνει τη διαφορά. Χαίρομαι που μπορώ και βοηθάω την ομάδα με τα γκολ μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που οι δικοί μου άνθρωποι έρχονται στο γήπεδο και με στηρίζουν. Παίζω για αυτός και μου δίνουν δύναμη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P