Σπουδαία συνεργασία με την OIS Agency για τον Μιχάλη Σηφάκη!

Ο Μιχάλης Σηφάκης κάνει το νέο, μεγάλο βήμα στην καριέρα του, καθώς ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας του με μία από τις κορυφαίες εταιρείες εκπροσώπησης αθλητών, την OIS Agency!

Κίνηση-έκπληξη από Μιχ. Σηφάκη, αναμένονται ανακοινώσεις

ADVERTISING

Ο Μιχάλης Σηφάκης, έχει μακρά πορεία ως ποδοσφαιριστής, αγωνιζόμενος σε υψηλό επίπεδο και οι γνώσεις του στο ποδόσφαιρο είναι αδιαμφισβήτητες, αυτό αποτέλεσε και το καλύτερο «διαβατήριο» για την εξέλιξή του και ως εκπρόσωπος αθλητών, κάτι που τα τελευταία χρόνια έκανε με μεγάλη επιτυχία.

Πλέον, έχοντας ολοκληρώσει έναν σημαντικό κύκλο συνεργασίας με την Prosport, ο Μιχάλης Σηφάκης κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, καθώς θα συνεργαστεί με μία από τις κορυφαίες εταιρείες εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη, την OIS Agency.

Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για τον Μιχάλη Σηφάκη που δεν σταματάει να εξελίσσεται, δείχνοντας πως το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό!

ADVERTISING

Μάλιστα αυτή η νέα συνεργασία θα λειτουργήσει μέσα από στρατηγικούς κόμβους σε Αθήνα, Κωνσταντινούπολη και Βελιγράδι

Η ανάρτηση αναφέρει: «H OIS βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την συνεργασία της με τον Μιχάλη Σηφάκη αλλά και με τον ιδιοκτήτη της Golden Goal Sports Management agency, Ogun Erdem.

Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί την ένωση δύο εκ των πιο δυναμικών γραφείων εκπροσώπησης παικτών στην Ευρώπη.

ADVERTISING

Έχοντας ιδρυθεί το Νοέμβριο του 2012 από τον μάνατζερ ΦΙΦΑ Erdem, η Golden Goal έχει δημιουργήσει ισχυρές συμφωνίες με παίκτες, προπονητές, clubs, και ομοσπονδίες σε όλες τις ηπείρους εδραιώνοντας την θέση της ως ένας παγκόσμιος παίκτης στην εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών.

Ο Σηφάκης, γνωστός για την σπουδαία καριέρα του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αλλά και πρόσφατα ως επικεφαλής στελέχωσης για εταίρεια εκπροσώπησης παικτών, φέρνει την τεχνογνωσία και το όραμα του σε αυτό το εγχείρημα. Έχοντας σχεδόν δύο δεκαετίες εμπειρίας ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό, Άρη, ΟΦΗ, Σαρλερουά και Σαμσουνσπόρ ενώ εκπροσώπησε την Ελλάδα σε διεθνείς διοργανώσεις έχοντας 15 συμμετοχές

Η νέα συνεργασία πρόκειται να είναι ενεργή σε στρατηγικούς κόμβους όπως Αθήνα, Κωνσταντινούπολη και Βελιγράδι σηματοδοτώντας την φιλόδοξη επέκταση μας σε ποδοσφαιρικές αγορές – κλειδιά για το ποδόσφαιρο».

ADVERTISING

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OIS (@ois.agency)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ