Γ. Κόλτζος: «Είχαμε να διαχειριστούμε το άγχος – Να κάνουμε το 3/3 ως το τέλος»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της Επισκοπής ο Γιώργος Κόλτζος.

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στα… αστεία γκολ που δέχτηκε η Επισκοπή, αλλά και στο άγχος που είχαν οι παίκτες του λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού.

Παράλληλα στάθηκε και στην μεγάλη ευκαιρία του Κάμερον για να πάρει το ματς η ομάδα του Ρεθύμνου. Τέλος τόνισε ότι θα πρέπει να αποβάλουν το άγχος από πάνω τους και να κάνουν το απόλυτο ως το τέλος της χρονιάς.

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο γνωρίζαμε όλοι ότι θα είναι με άγχος. Ξέρετε ότι έχουμε μια ομάδα νεανική, μια ομάδα που έχει παιδιά που παίρνουν εμπειρίες. Σίγουρα αγχώθηκαν πάρα πολύ και συμβαίνει πολλές φορές όταν μια ομάδα προηγείται στο σκορ να θέλει να το διαφυλάξει.

Δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ. Νομίζω σε αυτό το επίπεδο και έτσι όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Μετά το 1-1 άλλαξε η ψυχολογία του αγώνα. Παρόλα αυτά πετύχαμε ένα δεύτερο γκολ και ελέγχαμε το παιχνίδι, ήρθε το 2-2 και άλλαξε όλη η ψυχολογία του αγώνα.

Προσπαθήσαμε, απειλήσαμε, είχαμε την μεγάλη ευκαιρία του Κάμερον να πάρουμε το παιχνίδι, δυστυχώς δεν έγινε το 3-2 για να είμαστε καλύτερα βαθμολογικά.

Από εδώ και πέρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια για να ξέρουμε πως θα κινηθούμε από εδώ και πέρα. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές όσον αφορά την προσπάθεια τους. Είναι νέα παιδιά που προσπαθούν πάρα πολύ από την πρώτη ημέρα που έχω έρθει.

Δυστυχώς πολλές φορές έχουμε να κάνουμε με ομάδες ποιοτικές, με ομάδες που έχουν ιστορία, όπως έχουμε και εμείς. Ο Φωστήρας δεν είχε τίποτα να χάσει, εμείς είχαμε άγχος, προσπαθήσαμε να το διαχειριστούμε.

Από εκεί και πέρα είναι και σε όλους μαζί αλλά και ξεχωριστά τα παιδιά να βοηθάει το ένα το άλλο και γίνεται σε μεγάλο βαθμό, απλά μερικές φορές μπορεί να δεχτούμε ένα γκολ και να αλλάξει η ψυχολογία. Θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε το άγχος ως το τέλος της χρονιάς να κάνουμε το 3/3 όσο δύσκολο και αν ακούγεται».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P