Συγκινεί ο Πρ. Νικολάου: «Αυτό το πρωτάθλημα σημαίνει ότι έχουμε δικαίωμα και εμείς σε αυτή την κοινωνία – Έβαλα τα κλάματα από χαρά»

Ο Προκόπης Νικολάου μιλάει στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μετά την ιστορική επιτυχία κατάκτησης του τίτλου από τη Χαραυγή και στέλνει το δικό του, ξεχωριστό μήνυμα.

Πρωταθλήτρια με τον πλέον επίσημο τρόπο είναι η Χαραυγή στη Β1 ΕΠΣΗ μετά και το εμφατικό 0-7 στην έδρα της Γόρτυνας που αποτέλεσε την 24η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, για μία ομάδα που έφτασα πανάξια στον τίτλο.

Ένας από τους βασικούς πυλώνες αυτής της επιτυχίας, ο Προκόπης Νικολάου. δηλώνει συγκινημένος για αυτή την επιτυχία, τονίζοντας πως με αυτό το πρωτάθλημα οι άνθρωποι της Χαραυγής δείχνουν πως έχουν και εκείνοι ίσα δικαιώματα στην κοινωνία.

Παράλληλα μιλάει για το ξεχωριστό δέσιμο που νιώθει από την πρώτη στιγμή με την ομάδα, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας.

Συγκεκριμένα είπε: «Αυτό το πρωτάθλημα σημαίνει ότι έχουμε δικαίωμα και εμείς σε αυτή την κοινωνία και σε αυτούς που μας δείχανε τι δάχτυλο θα θέλαμε να τους πούμε ότι και εμείς είμαστε σαν αυτούς. Εγώ τώρα πήρα την απόφαση να έρθω στην ομάδα του χωριού μου ήταν ότι δεν θα έχω πολλές υποχρεώσεις, γιατί έχω οικογένεια, έχω την δουλειά μου και δεν ήθελα πολλά πολλά!

Στην πορεία λοιπόν τα συναισθήματα που ένιωθα κάθε Κυριακή και σε κάθε προπόνηση με αυτά τα παιδιά ήταν κάτι ξεχωριστό. Ξεκινήσαμε 23 παιδιά, από το χωριό και εκτός χωριού και γίναμε μία οικογένεια. Σήμερα δεν μπόρεσα να πάω στον αγώνα για επαγγελματικούς λόγους και όταν μου είπαν ότι κερδίσαμε 0-7 και είδα που δημοσιεύαν όλα τα τα site ότι είμαστε και μαθηματικά πλέον πρωταθλητές ένιωσα περήφανος και δεν σας κρύβω ότι έβαλα τα κλάματα από τη χαρά μου!.

Για όλη αυτή την προσπάθεια θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και ιδιαίτερα στον πρόεδρο μας τον Γιώργο τον Βασιλείου Αθανάσιο Κατσαρή και το γενικό αρχηγό, που ήταν συνέχεια δίπλα μας σε ό,τι χρειαστήκαμε και εκτός γηπέδου και μέσα στο γήπεδο, τον Δημήτρη Νικολάου, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Χαραυγής που είναι και ο πατέρας μου.

Και ένα πολύ πολύ μεγαλύτερο ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα γιατί είχε ένα δύσκολο έργο τον προπονητή μας Μιχάλη Δεληγιάννη και τον συνεργάτη του Παναγιώτη Μπαλάκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P