Πέρασε από τις Αγ. Παρασκιές το Λίντο και έβαλε «φωτιά» στην παραμονή!

Το Λίντο αν και έμεινε πίσω στο σκορ, επικράτησε του Κόροιβου με 1-3, σε ένα αποτέλεσμα που κρατάει τους γηπεδούχους κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. 

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”431151″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”431151″]

Νωρίς νωρίς στο ματς, ο Κόροιβος βρήκε το γκολ, με τον Νίκο Σχοιναράκη στο 10ο λεπτό, παίρνοντας από πολύ νωρίς το προβάδισμα στο παιχνίδι. Το Λίντο ωστόσο έψαξε την απάντηση και την βρήκε στο 26′, με τον Φρέσκο να φέρνει το ματς στα ίσια, για το 1-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου, σε ένα πρώτο μέρος ο Κόροιβος είχε φάσεις για να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ, ενώ το σύνολο του Κώστα Φιλοξενίδη είχε πολύ καλή παρουσία.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες,  ωστόσο μετά το 60′ οι γηπεδούχοι άρχισαν και έμεναν από δυνάμεις, με το Λιντο στο 68΄να βρίσκει το γκολ, με τον Βαρδάκη να κάνει το σουτ, την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παπάζογλου έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Κόροιβος προσπάθησε να αντιδράσει, όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ, με το Λίντο να πετυχαίνει και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις, με τον Μουζουράκη να σημειώνει το 1-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με την ομάδα των Αγιών Παρασκιών να παραμένει κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, δύο «στροφές» πριν το φινάλε!

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”431151″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P