Έκλεισε θέση για τον τελικό του Κυπέλλου η Επισκοπή

Την παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ρεθύμνου εξασφάλισε από τον πρώτο ημιτελικό η Επισκοπή, που επιβλήθηκε με 6-0 της Δόξας Πλατανέ μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς.

Δίχως να δυσκολευτεί η Επισκοπή επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της και έφτασε πολύ άνετα στο τελικό 6-0 που την στέλνει από το πρώτο παιχνίδι στον τελικό.

Το 1-0 το έκανε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, Κεφαλάς ο οποίος σκόραρε με το κεφάλι στο 7′. Το 2-0 έγινε στο 16′ με κοντινή προβολή του Τσαμπουράκη. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με κεφαλιά λίγα λεπτά μετά, για να σφραγίσει τη νίκη των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη ο Κεφαλάς με το δεύτερο γκολ του με το κεφάλι έκανε το 4-0, ενώ λίγο μετά σκόραρε με απίθανο φάουλ από τα 35 μέτρα για το 5-0. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις, με τον Χουρδάκη να δίνει την ασίστ στον Ανδριάνη για το 6-0.

Πλέον η Επισκοπή στρέφει το βλέμμα της στο παιχνίδι με τον Φωστήρα, οπού παίζει… μισή κατηγορία για την παραμονή της στη Γ’ Εθνική, καθώς κάθε αποτέλεσμα πέρα της νίκης θα είναι καταδικαστικό.

Οι συνθέσεις:

Επισκοπή: Λαδιάς (71′ Βάκρας), Συμεωνίδης, Μπάρο (46′ Ανδριάνης), Μέτα (46′ Γεωργιάκης), Λέκα (46′ Μεργμέμογλου), Κεφαλάς, Χουρδάκης, Μεσσήνης, Κουκούλης (46′ Πεκίνι), Τσαμπουράκης, Μπατζέλης.

Δόξα Πλατανέ: Κλάδος, Περίφανος, Σούρσος, Μαγιάφας (78’ Βαρδουνιώτης), Λάζος, Δελήμπασης Σ. (68’ Δελήμπασης Α.), Μυρθιανός (68’ Μιχαλέρης), Καψαλάκης, Σπυριδάκης (85’ Κλειδής), Σουμπασάκης, Μανωλιτσάκης (85’ Ανυφαντάκης).

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P