Ο Μαραθώνας έκανε τα… δύσκολα και τώρα μένει η τελική ευθεία για τον τίτλο!

Μετά το θρίαμβο με 3-0 στο ντέρμπι με τη Θέρισσο ο Μαραθώνας βρίσκεται «αγκαλιά» με την κατάκτηση του τίτλου στη Β2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Μάκη Λυκούδη έκανε το αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της κορυφής, καθώς επικράτησε «καθαρά» με 3-0 της Θερίσσου στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής, αποτέλεσμα που άνοιξε τη διαφορά στο +6 από τη 2η θέση.

Ο Μαραθώνας κάνει μία εκπληκτική πορεία στον τρίτο γύρο της σεζόν, οπού έχει κερδίσει όλα του τα παιχνίδια, έχοντας βγάλει και ένα δύσκολο πρόγραμμα, καθώς πριν τη νίκη στο ντέρμπι, είχε προηγηθεί ένα διπλό-κλειδί μέσα στην Πόμπια επί του Κόρακα.

Πλέον έχει μείνει μονάχα η τελική ευθεία για να έρθει ο τίτλος στα Καλέσσα και τίποτα δεν μοιάζει ικανό να σταματήσει τον Μαραθώνα από τον στόχο που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν, δηλαδή να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και την άνοδο.

Βέβαια οι άνθρωποι της ομάδας συνιστούν σοβαρότητα και προσήλωση στον στόχο, ώστε ο Μαραθώνας να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται, ξεκινώντας από το παιχνίδι της Τετάρτης με το Μαρτινέγκο…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P