Στο «μικροσκόπιο» του Ατρόμητου ο Άλλα Άρμπαν της Φαιστού!

Η σκληρή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής της Φαιστού αποδίδει καρπούς και δικαιώνει πλήρως τον Γιάννη Νικολιδάκη και τους συνεργάτες του!

Εδώ και πολλά χρονιά στη Φαιστό δουλεύουν άκρως «ποδοσφαιρικά» έχοντας «επενδύσει» στους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν σε αφθονία στην περιοχή της Μεσσαράς.

Μέσα από το καλό και όμορφο ποδόσφαιρο και στηριζόμενη αμιγώς στα δικά της παιδιά η Φαιστός αποτελεί αναμφίβολα παράδειγμα προς μίμηση, καθώς παράγει συνεχώς ποδοσφαιριστές, καταφέρνοντας παράλληλα να έχει μία άκρως ανταγωνιστική και υπολογίσιμη ομάδα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη τριάδα στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

Ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές της Φαιστού είναι αναμφίβολα ο γεννημένος το 2007, Άλλα Άρμπαν, ο οποίος καλά-καλά δεν έχει συμπληρώσει τα 17 του χρόνια, κι όμως «κλέβει» τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του. Ο νεαρός επιθετικός των «κόκκινων», παρά το νεαρό της ηλικίας του κάνει μεγάλα πράγματα τη φετινή χρονιά, μετρώντας 21 εμφανίσεις σε επίπεδο πρωταθλήματος, έχοντας σκοράρει 9 γκολ.

Αυτές οι εμφανίσεις δεν πέρασαν απαρατήρητες, με τον Άλλα Άρμπαν να λαμβάνει την πρόσκληση από την Κ19 του Ατρομήτου, ώστε να μεταβεί στο Περιστέρι και να δοκιμαστεί στις εγκαταστάσεις των τμημάτων υποδομής ομάδας Super League! Συγκεκριμένα ο προπονητής της Κ19 του Ατρομήτου, Πέτρος Κοτοβράκης, που έχει παρακολουθήσει τον Άλλα Άρμπαν διέκρινε αμέσως το ξεχωριστό ταλέντο του και του έδωσε την ευκαιρία να δοκιμαστεί στην ομάδα του Περιστερίου τον ερχόμενο Μάιο.

Αναμφίβολα αυτή η εξέλιξη αποτελεί την αποτελεί την απόλυτη δικαίωση τόσο για τον νεαρό άσο, που βλέπει πως το ταλέντο και οι κόποι του αναγνωρίζονται από μία από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας, αλλά και της ίδιας της Φαιστού, η οποία έχει επενδύσει πολύ πάνω στα νέα παιδιά, δείχνοντας τον «δρόμο» και στις υπόλοιπες ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Οι στατιστικές επιδόσεις του Άλλα Άρμπαν:

[jsPlayerProfile player_id =”195067″ season_id =”349787″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P