Ανθεστίων: Έβγαλε το άγχος από πάνω του και τώρα κοιτάζει να τερματίσει ψηλά

Μια παράξενη και συνάμα δύσκολη χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για τον Ανθεστίωνα, ο οποίος έσωσε την παρτίδα δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

Η χρονιά μόνο εύκολη δεν ήταν για την ομάδα του Θραψανού που άλλαξε σχεδόν όλο το ρόστερ που είχε τα τελευταία χρόνια, ψάχνοντας παίκτες την τελευταία στιγμή.

Μάλιστα αυτό έφερε στο σωματείο νεαρούς ποδοσφαιριστές που διψάνε για διάκριση και έχουν καθημερινά κίνητρο. Ο Γιώργος Βλατάς χρειάστηκε να κάνει υπέρβαση προκειμένου να μπορέσει γρήγορα να ενώσει το παζλ και οι παίκτες να βρουν ρυθμό και χημεία.

Ο έμπειρος τεχνικός που αγαπάει τις προκλήσεις κατάφερε να τα βγάλει εις πέρας και να δημιουργήσει μια ομάδα που έχει τον σεβασμό κάθε αντιπάλου από τον τρόπο παιχνιδιού που παίζει.

Μπορεί τα λάθη να ήταν πολλά μέσα στο παιχνίδι που στοίχισαν αρκετούς βαθμούς στην ομάδα, ωστόσο έτσι οι παίκτες… ψήθηκαν και από τη νέα χρονιά αναμένεται το σωματείο εφόσον δεν αλλάξει το ρόστερ να κάνει ακόμα καλύτερη χρονιά.

Ο στόχος του Ανθεστίωνα για παραμονή στην κατηγορία επετεύχθη και πλέον άπαντες κοιτάζουν να μπορέσουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται και γιατί όχι και στην πρώτη επτάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P