Διπλό-τίτλου στις καθυστερήσεις για Ρεθυμνιακό στα Μισίρια!

Ένα τεράστιο διπλό κατάφερε να πάρει ο Ρεθυμνιακός, επικρατώντας του πρωτοπόρου Άρη Ρεθύμνου 0-1 και πλέον έχει το μεγάλο πλεονεκτημα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του πρωταθλήματος στην Α ΕΠΣ Ρεθύμνου!

Άρης Ρεθύμνου και Ρεθυμνιακός, αναμετρήθηκαν σήμερα για την 9η και προτελευταία αγωνιστική των Play off της Α ΕΠΣ Ρεθύμνου, με τον Άρη να μπαίνει στο παιχνίδι ως πρωτοπόρος έχοντας 61 βαθμούς, ενώ στη 2η θέση ακολουθεί ο Ρεθυμνιακός με 55!

Η ομάδα του Ρεθυμνιακού, ήθελε μόνο νίκη, μία νίκη που την πέτυχε με το 0-1, και πλέον ανέβηκε στους 58 βαθμούς και στο -3 του Άρη Ρεθύμνου.

Στο φινάλε, στη τελευταία αγωνιστική, ο Ρεθυμνιακός θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Πλατανέ, έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη, μία νίκη που του δίνει το πρωτάθλημα, καθώς ο Άρης Ρεθύμνου, θα κάνει το ρεπό του και δεν θα μπορεί να διεκδικήσει καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

Ουσιαστικά, ο Ρεθυμνιακός αυτή τη στιγμή κρατάει τη τύχη στα… πόδια του, καθώς έχει το πλεονέκτημα και στη ισοβαθμία, μία ισοβαθμία που θα προσπαθήσει να πετύχει τη τελευταία αγωνιστική, επικρατώντας της Δόξα Πλατανέ.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον Ρεθυμνιακό, σημείωσε ο Έρι Ματαραγκάτζι στο 96ο λεπτό του παιχνιδιού, που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P