Γ’ Εθνική: Πρωταθλητής ο Πανιώνιος – Μεγάλες νίκες για ΑΟΑΝ και Αλμυρό, «Χ» για ΠΟΑ

Μεγάλος νικητής του κρητικού ντέρμπι ήταν ο ΑΟΑΝ, ο οποίος επικράτησε της Επισκοπής με 2-3 και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή. Σπουδαία νίκη για Αλμυρό, «Χ» για ΠΟΑ, σε δύσκολη θέση Επισκοπή και Ερμής Ζωνιανών.

Ο Αλμυρός επικράτησε του Ηλυσιακού με 2-1 και έμεινε μόνος στην 4η θέση της βαθμολογίας, στο -2 από τον Άρη Πετρούπολης, που κέρδισε χθες τον Περαμαϊκό με 1-2. Ο ΑΟΑΝ κέρδισε την Επισκοπή με 1-3, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 9 (!) παίκτες και ανέβηκε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο ΠΟΑ πήρε έναν σημαντικό βαθμό, μένοντας στο 0-0 με τον Εθνικό στο Ατσαλένιο, με τη διαφορά πάντως να μειώνεται στους 2 βαθμούς από την 11η θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Ο Ερμής Ζωνιανών, γνώρισε μια ήττα μαχαιριά στο Χαϊδάρι (2-0) και πλέον χρειάζεται το… απόλυτο στις 4 αγωνιστικές που απομένουν για να πάρει την άνοδο.

Ο Πανιώνιος πανηγύρισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, επικρατώντας του Ελλοπιακού με 4-0, με την ομάδα της Ελλοπίας να πέφτει στην ζώνη του υποβιβασμού, μεγάλες νίκες για Προοδευτική (5-0 την Αγία Παρασκευή) και Απόλλων Σμύρνης (3-0 τον ΑΟ Υπάτου). Νίκη γοήτρου για Φωστήρα, 6-0 τον Ατρόμητο Πειραιά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

[jsMatchDayStat season_id=”350217″ matchday_id =”945″ photo=”1″ teamname=”1″]

Η βαθμολογία:

[jsStandings id =”350217″ columns =”played_chk;win_chk;draw_chk;lost_chk;diff_chk;gd_chk;point_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″ display_legend =”1″]

  • Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΟ Αγίας Παρασκευής», ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος.
  • Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Επιβάλλει στο σωματείο «ΑΟ Άγιος Νικόλαος», α) την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται και β) χρηματική ποινή ύψους 550 ευρώ.
  • Με απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΠΟ Φωστήρ», ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος.

Η επόμενη αγωνιστική:

[jsMatchDayStat season_id=”350217″ matchday_id =”946″ photo=”1″ teamname=”1″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P