Β2 ΕΠΣΗ: Δεύτερος βαθμός για τη Δόξα, νίκες για Ν. Ηροδότου και Τηγανίτη

Με τρία παιχνίδια άνοιξε η 22η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ. Αποτελέσματα, βαθμολογία και τα… σπουδαία που αναμένονται αύριο.

Στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της αγωνιστικής οι Νέοι Ηροδότου πήραν τη νίκη επί του Ερμή Ατσαλένιου με 6-3 στο ντέρμπι… πιτσιρικάδων. Λίγο αργότερα, τον δεύτερο της βαθμό στη σεζόν μπόρεσε να πάρει η Δόξα Ηρακλείου που επέστρεψε από το 2-0 με το οποίο έχανε από τον Ηρακλή Νιπιδιτού, αποσπώντας ισοπαλία με 2-2 στο Θραψανό.

Στην αναμέτρηση που έκλεισε το πρόγραμμα του Σαββάτου, ο Τηγανίτης επικράτησε με 2-1 του Μαρτινέγκο σε ένα δυνατό παιχνίδι στο Λίντο.

Στα αυριανά ματς, ο πρωτοπόρος Μαραθώνας υποδέχεται τη 2η Θέρισσο σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον πρωταθλητή στη Β2 ΕΠΣΗ.

Τυχόν απώλειες των δύο πρωτοπόρων θέλουν να εκμεταλλευτούν οι 3οι Κουνάβοι που αντιμετωπίζουν σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι τον 4ο Κόρακα, με την ομάδα των Αγίων Παρασκιών να θέλει τη νίκη που ενδέχεται να μειώσει την απόσταση των τεσσάρων βαθμών από την κορυφή.

Τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα:

[jsMatchDayStat season_id=”349791″ matchday_id =”1071″ photo=”1″ teamname=”1″]

Η βαθμολογία:

[jsStandings id =”349791″ columns =”played_chk;win_chk;draw_chk;lost_chk;diff_chk;gd_chk;point_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″ display_legend =”1″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P