Νίκη για να… τελειώσει τη δουλειά θέλει ο ΟΦΗ απέναντι στον ΠΑΣ

 

Την πρώτη του νίκη στη φετινή διαδικασία των play out της Super League θα ψάξει ο ΟΦΗ, ο οποίος σε περίπτωση που επικρατήσει επί τους ΠΑΣ Γιάννινα «καθαρίζει» οριστικά την υπόθεση παραμονή.

Ότι δεν πέτυχε στα δύο πρώτα παιχνίδια με Κηφισιά και Ατρόμητο θα επιδιώξει να κάνει ο ΟΦΗ, που υποδέχεται σήμερα στις 20:00 τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ».

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα που έχει απόσταση πέντε βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και θέλει απέναντι στους Ηπειρώτες που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, να πάρει τη νίκη που θα του επιτρέψει να «χαλαρώσει» μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει ξανά στη διάθεση του τον Σαντιάγκο Μοσκέρα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι. Από την αποστολή απουσιάζουν οι τραυματίες Μπρεσάν, Νέιρα και Χιμένεθ, οι οποίοι συμμετείχαν σε μέρος της τελευταίας προπόνησης, ενώ θεραπεία συνέχισε ο Σημαντηράκης. Εκτός από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Δημήτρης Σωτηρίου, Κώστας Γιαννούλης, Μάνουελ Καλαφάτης, Ανδρέας Αδαμάκης και Τίτος Κουτεντάκης.

Από την άλλη ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία απουσιάζει ο Μπάλαν όπως και ο Τούτου, οι οποίοι είναι τραυματίες. Εκτός αποστολής έμεινε επίσης ο Γκάρο, αλλά και οι νεαροί Ναούμης, Βρακάς, Κύρκος και Μίνα.

Υπενθυμίζουμε πως τα δυο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΠΑΣ είχαν ολοκληρωθεί ισόπαλα, με 1-1 στο Ηράκλειο και 2-2 στα Ιωάννινα.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

[jsMatchDayStat season_id=”345313″ matchday_id =”1080″ photo=”1″ teamname=”1″]

Η βαθμολογία:

[jsStandings id =”345313″ group_id =”15″ columns =”played_chk;win_chk;draw_chk;lost_chk;diff_chk;gd_chk;point_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″ display_legend =”1″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P