Πειθαρχική δίωξη στον Κούγια από τον ποδοσφαιρικό αντεισαγγελέα για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αλεξίου Κούγια για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος ενός εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλεξίου Κούγια. Η δίωξη αφορά τη συμπεριφορά του κ. Κούγια στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs.

Υπενθυμίζεται, ότι η ΑΕΚ σχολίασε τη συμπεριφορά του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια πριν από την έναρξη του ντέρμπι στην OPAP Arena, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Κούγιας “προκάλεσε τους φιλάθλους με εξτρεμιστική συμπεριφορά που είναι πρωτοφανής στο γήπεδό μας”.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αλεξίου Κούγια.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι την 31-3-2024 στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής όπου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος της Super League, προέβη σε πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 12§1 σε συνδ. με αρ. 11§2 και με αρ. 10§1 στοιχ.β, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ