Τα αποτελέσματα στους αγώνες του σαββατοκύριακου (30-31/03)

Ολοκληρώθηκε ένα γεμάτο σαββατοκύριακου με σπουδαία παιχνίδια σε εθνικές και τοπικές κατηγορίες. Το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 είναι εδώ για να σας παρουσιάσει όλα όσα συνέβησαν…

Super League 2 – Play off: «Πεντάρα» των Χανίων στην Καλαμάτα – Μείωσε στους τρεις από την Καλλιθέα

Τα Χανιά πέρασαν θριαμβευτικά από την Καλαμάτα, επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με το εντυπωσιακό 0-5, σε μια νίκη που ακούστηκε σε όλη την Ελλάδα!

Με τη νίκη αυτή μείωσαν σε 3 βαθμούς από την πρωτοπόρο Καλλιθέα, που ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Ιωνικό και την Τετάρτη στα Περιβόλια οι δύο πρωτοπόροι αναμετρώνται, σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά για τον τίτλο και την άνοδο στην Super League.

Τα αποτελέσματα:

[jsMatchDayStat season_id=”362077″ matchday_id =”1097″ photo=”1″ teamname=”1″]

Γ’ Εθνική: Άνετη νίκη για ΑΟΑΝ – Ήττες για ΠΟΑ, Αλμυρό και Ερμή Ζωνιανών, μεγάλος βαθμός για Επισκοπή

Με ανάμεικτα συναισθήματα ολοκληρώθηκε η 29η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με μία νίκη, μια ισοπαλία και 3 ήττες.

Ο ΑΟΑΝ είχε εύκολο απόγευμα κόντρα στον υποβιβασμένο Ατρόμητο Πειραιά, επικρατώντας με 0-6, όμως οι νίκες των Προοδευτική (0-2 με ΑΟ Υπάτου), Απόλλων Σμύρνης (1-0 το Χαϊδάρι στο 94′) τον κρατάνε στην ζώνη του υποβιβασμού.

Ήττα και για τον ΠΟΑ στην Ελλοπία κόντρα στον Ελλοπιακό (2-1), με τη διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού να μειώνεται στους 4 βαθμούς. Ο Ερμής Ζωνιανών, έκανε κατάθεση ψυχής, γύρισε το παιχνίδι από το 1-2, όμως ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο Πανιώνιο με 3-4 στα Ζωνιανά και βρίσκεται στο -3 από την σωτηρία.

Μεγάλος βαθμός για την Επισκοπή, ισοφαρίζοντας από 2-0 σε 2-2 στην έδρα του Ηλυσιακού. Ήττα για τον Αλμυρό από τον Άρη Πετρούπολης με 2-0 και υποχώρησε στην 4η θέση, στο -2 από τον αντίπαλο του.

Ο Εθνικός τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Φωστήρα, επικρατώντας με γκολ στο 94′ με σκορ 2-1. Ο Περαμαϊκός τέλος, με σπουδαία ανατροπή, επικράτησε της Αγίας Παρασκευής με 2-4.

Η επόμενη αγωνιστική (30η) ενδέχεται να κρίνει πολλά, με τον ΠΟΑ να υποδέχεται τον Εθνικό, τον Ερμή Ζωνιανών τον Απόλλων Σμύρνης, η Επισκοπή τον ΑΟΑΝ, ενώ η Προοδευτική υποδέχεται την υποβιβασμένη Αγία Παρασκευή. Ο Ελλοπιακός παίζει στην έδρα του πρωτοπόρου Πανιώνιου, στα ματς που ενδιαφέρουν τη μάχη της παραμονής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

[jsMatchDayStat season_id=”350217″ matchday_id =”944″ photo=”1″ teamname=”1″]

Α1 ΕΠΣΗ: Συνέχισαν νικηφόρα ΑΟΤ και Ηρόδοτος – Νίκησαν Ανθεστίων, ΠΑΟΚ και Ρούβας

Ο πρωτοπόρος ΑΟΤ, αλλά και ο Ηρόδοτος που τον… καταδιώκει, συνέχισαν νικηφόρα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ επικρατώντας κόντρα σε Εργοτέλη και Δαμάστα αντίστοιχα.

Ο ΑΟ Τυμπακίου, φιλοξένησε στο Τυμπάκι  τον Εργοτέλη, επικρατώντας 3-0 χάρη σε δύο γκολ του ΧαΪντίνι και ένα του Μεταξάκη, συνεχίζοντας με τη νίκη αυτή να απολαμβάνει τη… μοναξιά της κορυφής και στο +2 από τον Ηρόδοτο, που επικράτησε 1-7 της Δαμάστας και διατηρήθηκε σε τροχιά διεκδίκησης της πρώτης θέσης.

Υπενθυμίζουμε, ΑΟΤ και Ηρόδοτος θα αναμετρηθούν την μεθεπόμενη (29η αγωνιστική) στο Τυμπάκι, σ’ ένα παιχνίδι αρκετά καθοριστικό για την έκβαση του πρωταθλητή.

Στην 4η θέση παραμένει ο ΠΑΟΚ που επικράτησε 7-1 του Ποσειδώνα, ενώ σημαντική νίκη πανηγύρισε και ο Ρούβας, που επικράτησε 6-4 (!) επί της Τυλίσου, που πλέον δείχνει να διαθέτει μόνο κάποιες ελάχιστες βαθμολογικές ελπίδες για να διατηρηθεί στη κατηγορία.

Σημαντική νίκη πανηγύρισε και ο Ανθεστίων που επικράτησε 0-1 του Μοχού σ’ ένα αρκετά σημαντικό ντέρμπι στην μάχη της παραμονής σκαρφαλώνοντας αρκετά στο βαθμολογικό πίνακα.

Στην Ελιά, ΑΕΚ και Μοίρες αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, με την ΑΕΚ να παίρνει δύο φορές το προβάδισμα με τον Σαμπροβαλάκη και τις Μοίρες να ισοφαρίζουν ισάριθμες με Παπαδάκη-Πολυχρονάκη στο τέλος του πρώτου αλλά και του δεύτερο μέρους.

Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής:

[jsMatchDayStat season_id=”349786″ matchday_id =”800″ photo=”1″ teamname=”1″]

Α2 ΕΠΣΗ – 1ος όμιλος: Ακάθεκτοι Ζαρός και Ανάληψη – «Κλειδώνει» τη τρίτη θέση η Φαιστός

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 22η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Το πρωί της Κυριακής, ο ΠΟΗ επικράτησε του Δία με 1-2 και έκανε άλμα παραμονής, ενώ με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι, με τον Ζαρό να επικρατεί του Άλογου Μαλεβιζίου με 1-2, ενώ η Ανάληψη κέρδισε με 7-1 την Ομόνοια.

Εδραιώνεται στην τρίτη θέση η Φαιστός, επικρατώντας του Λίντο με 4-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

[jsMatchDayStat season_id=”349787″ matchday_id =”1044″ photo=”1″ teamname=”1″]

Α2 ΕΠΣΗ – 2ος Όμιλος: Μπήκε γερά στο «κόλπο» της παραμονής η Παλιανή – «Χέρι-χέρι» στη 2η θέση Αγ. Δημήτριος και Αγ. Βαρβάρα – Αποχαιρέτησε ο Κεραυνός

Με τέσσερα παιχνίδια άνοιξε σήμερα η αυλαιία στην 22η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

Στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της ημέρας ο Άγιος Δημήτριος επιβλήθηκε άνετα με 1-5 στο Μαρτινέγκο απέναντι στα Κανάρια, αποτέλεσμα που τον έφερε προσωρινά μόνο στη 2η θέση. Εκεί δεν τον άφησε για πολύ ώρα η Αγία Βαρβάρα που πήρε σπουδαίο διπλο στο γήπεδο «Περιφέρειας/Πανεπιστήμιου» επί της Γαρίπας με 1-2. που βάζει για τα καλά σε περιπέτειες την ομάδα του Ζαχαρία Ντουλάκη.

Αυτό γιατί, η Παλιανή έφυγε με τη νίκη από το Ατσαλένιο με 2-3 επί του Κεραυνού, μειώνοντας στους δύο βαθμούς τη διαφορά από τη θέση που χαρίζει την παραμονή. Αυτό το αποτέλεσμα υποβίβασε και μαθηματικά τους «πράσινους».

Στο βραδινό παιχνίδι της ημέρας ο φορμαρισμένος Αετός Ανωγείων και οι πρωταθλητές του Ασημίου έμειναν στο ισόπαλο 1-1! Το παιχνίδι των Ασιτών με τα Δειλινά αναβλήθηκε.

Τα αποτελέσματα:

[jsMatchDayStat season_id=”349787″ matchday_id =”1053″ photo=”1″ teamname=”1″]

Β1 ΕΠΣΗ: Τον… χαβά της η Χαραυγή – Σημαντικές νίκες για Δαφνές και Αστέρα Μυρτιάς

Ολοκληρώθηκε με τρία παιχνίδια η 22η αγωνιστική στην Β1 ΕΠΣΗ. Αποτελέσματα, βαθμολογία και η… συνέχεια!

Ακόμα μία νίκη, την 22η σε ισάριθμα πήρε η Χαραυγή, η οποία αν και δυσκολεύτηκε, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Πήγασου, επικρατώντας με 1-2 στο γήπεδο «Περιφέρειας/Πανεπιστήμιου». Πλέον η ομάδα του Μιχάλη Δεληγιάννη θέλει δύο ακόμα νίκες από τη μαθηματική επιβεβαίωση κατάκτησης του πρωαθλήματος.

Νωρίτερα ο Αστέραες Μυρτιάς πήρε ακόμα μία νίκη, για να παραμείνει στην 3η θέση, με το άνετο 4-0 επί της Γόρτυνας, ενώ οι Δαφνές κέρδισαν με 5-3 τις Ελπίδες σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Στα χθεσινά ματς ο ΟΦΑ κέρδισε εύκολα με 4-0 τον ΟΦΑΜ, ενώ ξεκούραστο τρίποντο άνευ αγώνος πήρε ο Δωριέας απέναντι στον ΕΓΟΗ/ΑΕ Κρητών που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

[jsMatchDayStat season_id=”349788″ matchday_id =”1062″ photo=”1″ teamname=”1″]

Β2 ΕΠΣΗ: Μεγάλο «διπλό» στην Πόμπια για τον Μαραθώνα – Νίκες για Κουνάβους και Θέρισο

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 21η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Ο Μαραθώνας πήρε ένα τεράστιο διπλό, επικρατώντας του Κόρακα με 1-2 στη Πόμπια και διατηρήθηκε στο +3 από τη δεύτερη Θέρισο, που κέρδισε τον Τηγανίτη με 4-1. Νίκη για Κουνάβους, επικρατώντας του Ηρακλή Νιπιδιτού με ίδιο σκορ, νίκη και για Ερμή Ατσαλένιου, κερδίζοντας το Μαρτινέγκο με 1-4.

Το Σάββατο, οι Νέοι Ηροδότου επικράτησαν της Δόξας Ηρακλείου με 1-0 στο Λίντο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

[jsMatchDayStat season_id=”349791″ matchday_id =”1070″ photo=”1″ teamname=”1″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P