Ν. Σουτζής: «Δεχτήκαμε δύο χαζά γκολ – Η ευθύνη είναι καθαρά δική μου» (vid)

Την ευθύνη της ήττας ανέλαβε ο Νίκος Σουτζής στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης. 

Ο ΑΟΤ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Ρούβα στην Γέργερη και ο ικανός τεχνικός ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το αποτέλεσμα. Παράλληλα έδωσε σύνθημα για την συνέχεια μιας και έχουμε μπει στην τελική ευθεία.

Ακόμα μίλησε και για το ματς της Τετάρτης με τον Ηρόδοτο στο κύπελλο, λέγοντας ότι θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και πως ο ΑΟΤ θέλει να περάσει στην επόμενη φάση.

Για το παιχνίδι με τον Ρούβα: «Η εικόνα του παιχνιδιού, νομίζω ήμασταν καλύτεροι, προσπαθήσαμε, βάλαμε κάτω την μπάλα, χάσαμε ευκαιρίες. Από δύο χαζά γκολ θα έλεγα, παρεμφερή και τα δύο μείναμε δύο φορές πίσω στο σκορ. Η ευθύνη είναι καθαρά δική μου. Το έχω πει και το ξανά λέω, τα παιδιά έχουν κάνει ένα άθλο. Την σημερινή ήττα την αναλαμβάνω εξολοκλήρου την ευθύνη. Συνεχίζουμε είμαστε πάνω πάλι στην βαθμολογία αυτή τη φορά 2 πόντους. Το έλεγα από την αρχή ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, μακρύ. Όλες οι ομάδες που παίζουν με τον πρώτο θέλουν να τον κερδίσουν, είναι ένα έξτρα κίνητρο για αυτούς οπότε συνεχίζουμε. Κάτω το κεφάλι, ταπεινά, το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για το παιχνίδι που έρχεται στο κύπελλο: «Το ματς κυπέλλου είναι διαφορετικό παιχνίδι. Δυστυχώς η ομάδα μου περνάει πάλι «Γολγοθά» με συνεχόμενα παιχνίδια. Νιώθουμε στιγμές όπως στην αρχή του πρωταθλήματος χωρίς να είναι δικαιολογία βέβαια. Είναι ένα μονό ματς το οποίο θα το δούμε διαφορετικά, άλλος στόχος, άλλο παιχνίδι και θα επικεντρωθούμε και εκεί. Θέλουμε να περάσουμε, είναι ένας μεγάλος αντίπαλος ο Ηρόδοτος και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το παιχνίδι για να πάμε στην επόμενη φάση».

Για τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές: «Τα πάντα θα παίξουν ρόλο. Ποιος το θέλει, ποιος μπορεί, ποιος έχει το σθένος. Ο Ηρόδοτος έχει βαριά φανέλα, αλλά και ο ΑΟΤ έχει βαριά φανέλα στα τοπικά δρώμενα, οπότε νομίζω ότι μέχρι το τέλος θα φανεί ποιος θα το πάρει, ποιος το θέλει περισσότερο και ελπίζω να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P