Ν. Μεταξάκης: «Στον ΠΑΟΚ έχω μόνο φίλους – Να κρατήσουμε την απόσταση από την 2η θέση»

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την βαθμολογική θέση της ομάδας αλλά και τον στόχο ως το τέλος της σεζόν μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Νίκος Μεταξάκης.

Ο πρώτος σκόρερ του ΑΟΤ τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είναι στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, ενώ ξεκαθάρισε ότι μέσα στην εβδομάδα δούλεψαν προκειμένου η ομάδα να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο.

Ακόμα έκανε ξεκάθαρο για μια ακόμα φορά τον στόχο του ΑΟΤ που δεν είναι άλλος από τον τίτλο, ενώ στάθηκε και στην ιδιαιτερότητα που έχει το ματς για τον ίδιο μιας και πέρυσι φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και την βαθμολογική θέση του ΑΟΤ: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς μπροστά μας με μια ομάδα που πιστεύω θα έπρεπε να ήταν στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Εμείς από την μεριά μας έχουμε προετοιμαστεί καταλλήλως και θα κάνουμε τα πάντα για το ζητούμενο του αγώνα που είναι οι 3 βαθμοί

Πιστεύω ότι είμαστε δίκαια στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στο +7 αλλά αυτό δεν παύει να λέει τίποτα. Θέλουμε να διατηρήσουμε την απόσταση που έχουμε από τον Ηρόδοτο και τον Ρωμανό».

Για τον στόχο: «Στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρα όπως έχουμε δηλώσει από την αρχή της χρονιάς το πρωτάθλημα, για αυτό αγωνιζόμαστε και αυτό θέλουμε να πετύχουμε».

Για το γεγονός ότι αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του: «Για μένα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί μπορεί να έπαιξα μια χρονιά στον Κρουσώνα να παλεύαμε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα να βγήκαμε κυπελλούχοι για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας αλλά πάνω από όλα έκανα πολλούς φίλους, παίκτες από την διοίκηση ακόμα και φιλάθλους που ακόμα και σήμερα έχω επαφές και μιλάω ακόμα και εκτός γηπέδου.

Εύχομαι να γίνει ένα καλός ματς να το ευχαριστηθούν όσοι βρίσκονται στο γήπεδο και εννοείται και οι ποδοσφαιριστές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P