
Η Κ17 του ΟΦΗ έβγαλε ψυχή, πάθος και ενέργεια, γύρισε το ματς, ισοφαρίστηκε, ωστόσο στις καθυστερήσεις γνώρισε την ήττα με 2-4 από τον Αστέρα Τρίπολης στο ΒΑΚ. Δύο γκολ ο Τσελεγγίδης, χατ τρικ με κεφαλιές ο Αγγελάκης, το άλλο ο Ντύρμα.
Η πρώτη φάση στο ματς καταγράφηκε στο 4ο λεπτό και ήταν για τους γηπεδούχους, με τον Τσελεγγίδη μέσα από την περιοχή και σε διαγώνια θέση να δοκιμάζει το σουτ, απέκρουσε με τα πόδια ο Κωτσιόπουλος.
Στη συνέχεια η επόμενη καλή στιγμή ήταν λίγο πριν το ημίωρο και στο 28ο λεπτό, με τον Σωμαράκη να εκτελεί ένα φάουλ, εύκολα ο Κωτσιόπουλος μπλόκαρε. Ο Αστέρας Τρίπολης στην πρώτη ουσιαστική του ευκαιρία προηγήθηκε, με κεφαλιά του Αγγελάκη στο 31′ για το 0-1, μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Αγγέλου.
Όμως ο ΟΦΗ δεν πτοήθηκε και απάντησε άμεσα και τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισε, όταν από εξαιρετική ενέργεια του Τσελεγγίδη, ο οποίος απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του, έκανε το σουτ, νικώντας τον κίπερ της ομάδας της Τρίπολης για το 1-1. Στο 33′ ο Γεωργόπουλος σούταρε, με τον Κουκουριτάκη να μπλοκάρει.
Στο 37′ ο ΟΦΗ άγγιξε την ανατροπή, με τον Σωμαράκη να βγαίνει απέναντι από τον Κωτσιόπουλο, όμως νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης. Στο 45′ ο σκόρερ του ΟΦΗ έκανε ένα σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ, με αυτήν την φάση να είναι η τελευταία του πρώτου μέρους, το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 1-1.
Σέντρα και γκολ για τον ΟΦΗ ξανά με τον ίδιο πρωταγωνιστή! Στο 46′ από ωραία ενέργεια από τα δεξιά του Σωμαράκη, πάσαρε στον Τσελεγγίδη, ο οποίος με πλασέ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον ΟΦΗ κάνοντας το 2-1!
Στη συνέχεια, ο ΟΦΗ διατήρησε το προβάδισμα, με τον Αστέρα να φτάνει στο γκολ στο 67′, όταν ο Αγγελάκης βγήκε σε θέση τετ α τετ, έκοψε παράλληλα, αλλά η μπάλα πέρασε από όλους, χωρίς να προλάβει κάποιος συμπαίκτης του να την σπρώξει προς την εστία.
Στο 76΄καλή στιγμή για τον Αστέρα, με τον Πιέρρο να πατάει ωραία την μπάλα στον Ανδρεάδη, ο οποίος έκανε το σουτ, όμως ήταν άστοχο. Οι φιλοξενούμενοι στο 78′ ισοφάρισαν σε 2-2, με τον Αγγελάκη να σκοράρει με κεφαλιά.
Μετά το γκολ του Αστέρα, ο ρυθμός έπεσε, με το παιχνίδι να έχει διακοπές, με τον ΟΦΗ να απειλεί στο 87′ με κεφαλιά του Λαγουδάκη, μετά από εκτέλεση φάουλ, που πέρασε άουτ. Στο 90′ σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν, με τον Ρουμπές από διαγώνια θέση και κοντινή απόσταση να κάνει το σουτ, με τον Κουκουριτάκη να αποκρούει σωτήρια.
Τελικά στην αμέσως επόμενη φάση η Κ17 του ΟΦΗ δέχθηκε την ανατροπή, με τον μεγάλο πρωταγωνιστή της ομάδας της Τρίπολης Αγγελάκη να σκοράρει με κεφαλιά, φτάνοντας στο χατ τρικ. Στη τελευταία φάση του αγώνα ο ΟΦΗ κέρδισε κόρνερ, μετά από εκτέλεση του Καστελλιανάκη, με τον Κουκουριτάκη να είχε προωθηθεί στην εστία, έδιωξαν αμυντικοί, με τον Ντύρμα να παίρνει την μπάλα, να διασχύει το γήπεδο και σε κενή εστία έγραψε το 2-4, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Κ17 ΟΦΗ: Κουκουριτάκης, Κοζυράκης, Νινιράκης, Λαγουδάκης, Χαραλαμπάκης Εμ., Ντάγια, Σωμαράκης (82′ Γαλανός), Χαραλαμπάκης Β. (46′ Καστελλιανάκης), Πατραμάνης (82′ Ντρεϊάι), Κωστέας (75′ Παντερής), Τσελλεγίδης (88′ Μπέινας)
Κ17 Αστέρας Τρίπολης: Κωτσιόπουλος, Αγγέλου, Ρουμπές, Κολοσκόπης (77′ Δριγκάκης), Κακούλης (46′ Αργειτάκης), Ντύρμα (57′ Αναστασόπουλος), Ανδρεάδης (77′ Κόρο), Μανταζέλης (57′ Κοντράσι), Αγγελάκης, Γεωργόπουλος, Πιέρρος