Πάρτι στο «Γεντί Κουλέ» με καλεσμένο τον Πανσερραϊκό στο ντεμπούτο Δέλλα!

Ο ΟΦΗ μετά από καιρό ήταν απολαυστικός και έκανε… πάρτι κόντρα στον Πανσερραϊκό κερδίζοντας με 4-0 στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”353116″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”353116″]

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο ΟΦΗ μπήκε με στόχο να πιέση ψηλά και να μην αφήσει τον Πανσερραϊκό να πάρει… ανάσα.

Πράγμα που κατάφερε παίρνοντας από τα πρώτα λεπτά την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η πρώτη φάση για τον Όμιλο ήρθε στο 7′ με τον Μπάκιτς να επιχειρεί ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να περνάει ψηλά πάνω από την εστία.

Στο 21′ ο Πανσερραϊκός πάτησε στην περιοχή του Μπάουμαν, όταν ο Τόμας έανε την σέντρα από δεξιά και ο Διαμαντής πήρε την κεφαλιά σε καλό σημείο, όμως η μπάλα κατέληξε παράλληλα από την εστία.

Από εκεί και μετά ο ΟΦΗ πάτησε… γκάζι! Στο 23′ μετά από εξαιρετικό 1-2 του Μπάκου με τον Ισέκα, ο τελευταίος βγήκε απέναντι από το Χόβαν και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε αυτοπεπείθηση στους παίκτες του Δέλλα και στο 29′ βρήκαν και δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα ο Ριέρα εκτέλεσε κόρνερ, ο Μορέιρα στο πρώτο δοκάρι πήρε την κεφαλιά, αυτή κατέληξε στον Λαμπρόπουλο, ο οποίος την έσπρωξε στα δίχτυα για το 2-0.

Ο ΟΦΗ ήταν απολαυστικός και στο 32′ πέτυχε και τρίτο γκολ. Ο Μπάκου συνεργάστηκε με τον Τοράλ, έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ισέκα ανενόχλητος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0.

Στο 41′ οι γηπεδούχοι άγγιξαν και το τέταρτο γκολ, όμως το σουτ του Τοράλ μέσα από την περιοχή πέρασε ψηλά άουτ. Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε του ημιχρόνου και ο ΟΦΗ πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ έδωσε την μπάλα στον Πανσερραϊκό, έχοντας βάλει στόχο να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση.

Οι φιλοξενούμενοι αν εξαιρέσουμε το φάουλ του Ουάρντα στο 50ο λεπτό που πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Μπάουμαν δεν δημιούργησαν ιδιαίτερη απειλή στην εστία του ΟΦΗ.

Αντίθετα ο Όμιλος στην κόντρα επίθεση κατάφερε να βρει και τέταρτο γκολ στο 79’, όταν ο Γαγιέγος με τρομερή μπαλιά έκοψε στην μέση την άμυνα του Πανσερραϊκού με τον Μπάκκου να βγαίνει απέναντι από την εστία και με πλασέ έγραψε το 4-0 στήνοντας… πάρτι στο «Γεντί Κουλέ»!

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έτσι ο ΟΦΗ πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη που τον ξεκολλάει από τις χαμηλές θέσεις σε ένα μαγικό… βράδυ για τον Τραϊανό Δέλλα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”353116″]

Η ροή της αναμέτρησης:

[le id=”184″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P