Σπουδαίο διπλό για τις Ασίτες κόντρα στα αξιόμαχα Κανάρια

Οι Άσιτες άντεξαν στην πίεση των Καναριών και κατάφεραν να πάρουν ένα σπουδαίο διπλό επικρατώντας με 2-1 στο Γάζι.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352801″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352801″]

Σταθεροποιούνται στην 3η θέση στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ οι Ασίτες, που έφτασαν στους 30 βαθμούς, μόλις έναν πόντο πίσω από τα Δειλινά.

Στο σημερινή εξ’ αναβολής αναμέτρηση που ήταν το ντεμπούτο του Ζαχαρία Αναστασάκη στον πάγκο των Ασιτών, τα «λιοντάρια» είχαν την αποτελεσματικότητα και πήραν το τρίποντο. Το 0-1 έγινε στο 23′ με τον Ζ. Κοπιδάκη να παίρνει την ωραία πάσα του Κ. Ρουμπάκη και περνώντας τον πλάσαρε για να ανοίξει το σκορ.

Στο τέλος του πρώτου μέρους οι Ασίτες βρήκαν δεύτερο γκολ με τον Σφακιανάκη να δίνει σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη η εικόνα ήταν πολύ διαφορετική, με τα Κανάρια του Αντώνη Φραγκάκη να κυριαρχούν, χάνοντας ένα σωρό ευκαιρίες, έχοντας σε συντριπτικά ποσοστά την κατοχή της μπάλας. Βγόντζας, Κουντούρης, Πασπαράκης. Ντολάνι και Ντελής έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για τους «κιτρινόμαυρους» που έβγαλαν αντίδραση και σίγουρα κρατάνε την πολύ καλή τους εικόνα.

Το γκολ ήρθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ου Πασπαράκη, όμως τα Κανάρια δεν μπόρεσαν να βρουν την ισοφάριση με τις Ασίτες να κρατάνε μία σπουδαία νίκη.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352801″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P