Τ. Παπαδάκης: «Διαθέτουμε την ποιότητα για τέτοια παιχνίδια – Απεριόριστη εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά»

Ο Τίτος Παπαδάκης μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής που δίνει την Κυριακή ο Μαραθώνάς απέναντι στη Θέρισσο.

Ο άμεσος συνεργάτης του Μάκη Λυκούδη στον πάγκο της ομάδας των Καλεσών αναφέρει πως στόχος του Μαραθώνα είναι να παίζει πρώτα απ’ όλα καλό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής τονίζει πως η ομάδα του έχει την εμπειρία και την προσωπικότητα που χρειάζεται σε τέτοια παιχνίδια, ενώ δήλωσε απεριόριστη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες.

Αναλυτικά είπε: «Την Παρασκευή ολοκληρώνεται η προετοιμασία μας για το παιχνίδι της Κυριακής. Σκοπός της ομάδας μας είναι να παίζει πρώτα απ’ όλα καλό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, κάτι που φαίνεται μέσα από την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Διαθέτουμε την ποιότητα ως ομάδα για να αντιμετωπίζουμε τέτοια παιχνίδια είτε εντός είτε εκτός έδρας, και ο Μαραθώνας φαίνεται πως θα είναι πολύ δυνατός.

Όσον αφορά την πορεία μας μέχρι τώρα, παρά τα πολλά σοβαρά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίσαμε, χάνοντας κομβικούς παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα, η ομάδα κατάφερε και κάλυψε το κενό, βρίσκοντας τον εαυτό της στην κορυφή.

Παρότι δεν έχουμε παίξει σε κανένα παιχνίδι με πλήρη ομάδα, πάντα αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Ωστόσο, αυτό άρχισε να αλλάζει, καθώς όλοι είναι έτοιμοι και με τις ενισχύσεις που έγιναν τον Ιανουάριο, ο Μαραθώνας αναμένεται να είναι διαφορετικός, πιο δυνατός και απρόβλεπτος.

Διαθέτουμε προσωπικότητες στην ομάδα με μεγάλη εμπειρία σε τέτοια ματς, γνωρίζοντας πώς να τα αντιμετωπίζουν ως οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι, και είμαι βέβαιος ότι θα επιτύχουμε τον στόχο μας. Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά της ομάδας μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P