Νίκη με ανατροπή για την Κ15 του ΟΦΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Κ15 του ΟΦΗ επικράτησε με σκορ 1-2 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού στο γήπεδο Τραχώνων για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K15.

Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 18’, με τον Ρυακιωτάκη να βγαίνει σε θέση τετ α τετ, όμως πριν προλάβει να σουτάρει σε κενή εστία, τον πρόλαβαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων. Στο 31’ ο Χριστουλάκης με σουτ από πλάγια θέση εντός περιοχής, έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 33’, με τον Τουνουσίδη να νικά με κεφαλιά τον Κετένογλου.

Ο ΟΦΗ αντέδρασε άμεσα, φτάνοντας στην ισοφάριση πέντε λεπτά αργότερα με εντυπωσιακό σουτ του Ασμαριανάκη, με το 1-1 να είναι το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.

Ο Όμιλος έκανε την ανατροπή στο σκορ στο 56’, με τον Ρυακιωτάκη να κερδίζει πέναλτι και τον Πετούση να το εκτελεί, νικώντας τον Βάσο για το 1-2.

Ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο να πετύχει και τρίτο γκολ στο 78’, με τον Ματθαιάκη να βγαίνει σε θέση τετ α τετ, το σουτ του όμως πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στα λεπτά που ακολούθησαν μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης δεν υπήρξε άλλη αξιοσημείωτη φάση, με τους «ασπρόμαυρους» να διατηρούν το υπέρ τους σκορ και να φευγουν με τους βαθμούς της νίκης από την έδρα των «πράσινων».

Παναθηναϊκός: Βάσος, Καλμπουρτζής (60′ Νταμπίζας), Γκαρτζονίκας (60′ Λιούτας), Καρό, Σέμος, Μπινιάρης (70′ Παγκαλίδης), Καραγκούνης (50′ Σταμένης), Παπακώστας, Τουνουσίδης (50′ Δανιηλίδης), Γκρέμπι, Παπαχαραλάμπους.

Κ15 ΟΦΗ: Κετένογλου, Κλάδος, Χριστουλάκης (70′ Ματθαιάκης), Ξενούλης (60′ λ.τ. Κλωνάρης), Κοντόπουλος, Ασμαριανάκης, Ρυακιωτάκης, Πετούσης, Αντωνακάκης (70′ Μαριετάκης), Καραγιάννης, Μπολυμπάκης (55′ Στάβρε).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P