Ισόπαλα τα Χανιά με την Καλαμάτα σε ματς με τρεις αποβολές και χαμένο πέναλτι!

Ισόπαλα με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν τα Χανιά απέναντι στην Καλαμάτα  στα Περιβόλια για την 15η αγωνιστική της Super League 2. Επεισοδιακό ματς, με τρεις αποβολές και χαμένο πέναλτι! 

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”365924″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”365924″]

Πρώτη φάση για τα Χανιά στο 8′, όταν από προσπάθεια του Μάναλη και γύρισμα από τα αριστερά, οι αμυντικοί προλαβαίνουν προ του Μανουσάκη και απομακρύνουν. Στο 18′ κεφαλιά Καρασαλίδη από κόρνερ του Κάτσε, φεύγει άουτ.

Στο 32′ τεράστια ευκαιρία με τον Νίλι που εκμεταλλεύεται το λάθος του Καρασαλίδη, περνάει τον Κόβαλ, αλλά το πλασέ του σταματάει πριν την γραμμή ο Αρίμπας. Δύο λεπτά αργότερα, η Καλαμάτα άνοιξε το σκορ με τον Πασά να προλαβαίνει τον Καλογεράκη που έκανε έξοδο και πλασάρει σε κενή εστία για το 0-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, τα Χανιά πήραν αριθμητικό πλεονέκτημα στο 49′ για δεύτερη κίτρινη και αποβολή για τον Αρίμπας για μαρκάρισμα στον Μάναλη. Στο 51′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σιλά, πέρασε άουτ.

Στο 56′ σουτ του Νίλι μπλόκαρε εύκολα ο Κόβαλ. Δύο λεπτά αργότερα, μεγάλη ευκαιρία για τα Χανιά, με το σουτ του Σιλά, με την μπάλα να κοντράρει στον Κωστόπουλο και να φεύγει ελάχιστα άουτ. Στο 66′ σέντρα του Κατσούρρι, ο Σιλά πιάνει το γυριστό από καλή θέση, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα, η Καλαμάτα κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λεμονή στον Κατάλντι σε μια απόφαση που ξεσήκωσε πλήθος διαμαρτυριών. Μάλιστα ο διαιτητής Πουλικίδης αποβάλει τον παίκτη των Χανίων με δεύτερη κίτρινη. Ο Καλογεράκης όμως αποκρούσει εντυπωσιακά την εκτέλεση του Πασά με το 0-1 παραμένει.

Στο 73′ από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ελευθεριάδη, τα Χανιά ισοφάρισαν σε 1-1. Στο 82′ δυνατό σουτ του Μαζουλουξή, η μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 88′ τεράστια ευκαιρία με τον Μάναλη ο οποίος σε τετ α τετ δεν μπορεί να πλασάρει τον Κόβαλ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Βουό στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής Πουλικίδης ακυρώνει το γκολ για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα της Καλαμάτας.

Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο διαιτητής αποβάλει τον Βουό για μαρκάρισμα σε παίκτη της Καλαμάτας, με την τελευταία φάση του αγώνα να είναι ένα λεπτό αργότερα, με την εκτέλεση του Κάτσε να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P