Επέστρεψε στον Ηρακλή Νιπιδιτού ο Γ. Πετράκης

Μετά τις μεταγραφές του Καρλή και του Γαλανού, άλλος ένας ποδοσφαιριστής επέστρεψε στον Ηρακλή Νιπιδιτού, ο Γιώργος Πετράκης.

Ο έμπειρος επιθετικός ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Άγιο Δημήτριο, επιστρέφει στην ομάδα, ώστε να την ενισχύσει περισσότερο στον άξονα και στην άμυνα.

Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής, την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε 734 λεπτά με την φανέλα του Αγίου Δημητρίου και πλέον επιστρέφει στο Νιπιδιτό, μετά από δύο χρόνια.

Μάλιστα η ομάδα των Ρουσοχωρίων προχώρησε και σε ανακοίνωση όπου ευχήθηκε τα καλύτερα σε εκείνον και την οικογένειά του : «Ξανά στα βυσσινί́ ο Γιώργος Πετράκης..Ο Ηρακλής Νιπιδιτου ανακοινώνει την επιστροφή́ του πολύπειρου μέσου Γιώργο Πετράκη στην ομάδα μας. Γιώργο σε καλωσορίζουμε και ευχόμαστε τα καλύτερα σε σένα και στην οικογένεια σου..».

https://grandsport.gr/epestrepsan-ston-nipidito-karlis-galanos/

 

spot_img