Αστέρας Μυρτιάς: Χωρίς δύο στο Αρκαλοχώρι – «Αν είμαστε καλά δεν φοβόμαστε κανέναν»

Με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θα παραταχθεί το απόγευμα της Κυριακής ο Αστέρας Μυρτιάς στην έδρα του ΟΦΑ για την 12η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ. 

Η ομάδα του Μαρίνου Σφακιανάκη παρότι είχε μια καλή εμφάνιση κόντρα στον Πήγασο δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι και άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΑ.

Ο ικανός τεχνικός προετοιμάζει την ομάδα για το παιχνίδι της Κυριακής, μη μπορώντας να υπολογίσει τον Ευθυμιάδη που θα απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους αλλά και τον Δήμο Χαριτάκη, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Όλοι οι άλλοι συμμετέχουν κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας και θα παλέψουν με όλες τις δυνατότητες τους να πάρουν κάτι θετικό σε μια δύσκολη έδρα.

Για την επικείμενη αναμέτρηση με τον ΟΦΑ, μίλησε στο ο Μαρίνος Σφακιανάκης λέγοντας: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα. Εμείς προετοιμαζόμαστε κατάλληλα όλη την εβδομάδα για να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις.

Το τελευταίο διάστημα έχουμε δώσει έμφαση στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών μας, προκειμένου να παίξουμε το παιχνίδι που θέλουμε. Νομίζω ότι αν είμαστε εμείς καλά δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P