Εργοτέλης: Απάντησε αρνητικά ο Αλ. Πλουσής – Στο προσκήνιο ο Αντ. Ανδρουλάκης

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Εργοτέλης μετά την αποχώρηση του Βασίλη Μπαστάκη που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του ως άμεσος συνεργάτης του Κώστα Ανυφαντάκη στον Γιούχτα.

«Ορφανή» έμεινε η θέση στην άκρη του πάγκου του Εργοτέλη έπειτα από την αποχώρηση του Βασίλη Μπαστάκη. Οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» στράφηκαν αρχικά στον Αλκιβιάδη Πλουσή, ο οποίος όμως απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Εργοτέλη, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα προτιμούσε να αναλάμβανε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου και όχι μεσούσης της σεζόν.

Πλέον στον Εργοτέλη στρέφονται σε άλλες λύσεις, με τον Αντώνη Ανδουλάκη, που κυκλοφορεί» ελεύθερος τις τελευταίες εβδομάδες, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον ΑΟΑΝ,  να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Ανοικτό βέβαια παραμένει το ενδεχόμενο μονιμοποίησης του Μιχάλη Ξημεράκη στην τεχνική ηγεσία, ενός ανθρώπου που γνωρίζει άριστα την ομάδα και θα μπορούσε να καθοδηγήσει με ασφάλεια μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, με τους ανθρώπους του Εργοτέλη να θέλουν να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση για το μέλλον του συλλόγου, μένοντας πιστοί στη φιλοσοφία που έχουν χαράξει από την αρχή της χρονιάς…

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P