Αποχαιρέτησε σε συγκινησιακό κλίμα ο Μπαστάκης

Την τελευταία τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Βασίλη Μπαστάκη, πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, με τον ίδιο πλέον να τους αποχαιρετάει και να συνεχίζει στην ομάδα των Αρχανών, τον Γιούχτα.

Ο ικανός τεχνικός, μετά από έξι περίπου μήνες στη τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη, δεν συνεχίζει στους «κιτρινόμαυρους», καθώς αποδέχτηκε τη πρόταση του Γιούχτα να ενταχθεί στο τεχνικό του επιτελείο.

Στη σημερινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη υπό τις οδηγίες του Βασίλη Μπαστάκη, ο ίδιος τους αποχαιρέτησε μετά το τέλος της, τονίζοντάς τους μεταξύ άλλων πως είναι περήφανος για το σύγχρονο ποδόσφαιρο που απέδωσαν μέσα σε λίγους μήνες, ενώ εξέφρασε για ακόμη μία φορά τη πίστη του, πως η ομάδα θα μπορέσει να τερματίσει ψηλότερα βαθμολογικά από το σημείο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Στην «τοποθέτησή» του, ο Βασίλης Μπαστάκης, αρχικά τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία αυτούς τους έξι μήνες, συμπληρώνοντας επίσης πως και οι νέοι παίκτες (σ.σ. μεταγραφές Ταγγίνη και Παπακώστα) θα βοηθήσουν την ομάδα.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινησιακό, ενώ ακολούθησε τετ α τετ και με στελέχη τόσο της διοίκησης όσο και εξωδιοικητικά με τα οποία συνεργάστηκε όλους αυτούς τους μήνες στο Μαρτινέγκο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P