Μ. Καουκάκης: «Ζήτησα να αποχωρήσω γιατί η ομάδα έχει μείνει πίσω»

Με δήλωση του στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Μανώλης Καουκάκης αναφέρεται στους λόγους τους οποίους αποφάσισε να θέσει εαυτόν εκτός Μοχού.

Έθεσε τον εαυτό του εκτός Μοχού ο Καουκάκης

Ο έμπειρος επιθετικός αναφέρει πως ο λόγος που ζήτησε να αποχωρήσει είναι αγωνιστικός, καθώς θεωρεί πως δεν έχει τα ίδια θέλω με έναν σύλλογο που έχει μείνει πίσω βαθμολογικά. Παράλληλα υποστηρίζει πως ο πρόεδρος του σωματείου, Στέλιος Λαδουκάκης αν και είναι σωστός στις υποχρεώσεις του απέναντι στον Μανώλη Καουκάκη, θέλει να τον δεσμεύσει στον Μοχό από πείσμα…

Αναλυτικά είπα: «Θέλω αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε ειπώθηκε από μένα ότι υπήρχε από πλευράς μου πρόβλημα με τον προπονητή της ομάδας, και είναι κάτι το οποίο έχω γνωστοποιήσει και στον ίδιο μέσω επικοινωνίας που είχαμε. Επίσης, αναγνωρίζω ότι από πλευράς του προέδρου, όσο αφορά τις υποχρεώσεις που είχε απέναντί μου, ήταν άψογος, όπως και εγώ φυσικά. Κάτι για το οποίο και στον ίδιο τον ενημέρωσα!

Ο καθαρός λόγος που ζήτησα να αποχωρήσω είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από το αγωνιστικό κομμάτι, και εννοώ ότι το να μείνω σε μια ομάδα που πρακτικά έχει μείνει πίσω μετά από κάποια αποτελέσματα και γενικά αγωνιστικά πιθανόν να μην έχουμε τα ίδια θέλω, δε σημαίνει ότι αναιρούνται όλα τα παραπάνω. Δε νομίζω ότι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Παρόλα αυτά, σέβομαι το ότι ο πρόεδρος της ομάδας, επειδή του μετέφερα τον προβληματισμό μου και του εξήγησα ότι κάποια πράγματα δύσκολα να αλλάξουν και ότι θέλω να αποχωρήσω, να τσατιστεί με την άποψή μου, με αποτέλεσμα να θέλει να με δεσμεύσει στο σωματείο μόνο και μόνο από πείσμα.

Τέλος, εγώ αυτό που θέλω να γίνει κατανοητό είναι ότι το θέμα μου δεν ήταν και δεν είναι να φύγω από τον σύλλογο γιατί θέλω να πάω σε άλλη ομάδα, το θέμα μου ήταν απλά να φύγω από τον σύλλογο επειδή, σε κάποια πράγματα, δεν ταιριάζαμε, κάτι το οποίο έμαθε πρώτος ο πρόεδρος της ομάδας, Λαδουκάκης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P