Τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου (13-14/1)

Ένα ακόμη γεμάτο δράση σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε με αρκετούς αγώνες, σε όλες τις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Το GRANDSPORT, σας παρουσιάζει συγκεντρωτικά όλα τα αποτελέσματα, όλων των κατηγοριών όπου συμμετέχουν Ηρακλειώτικες ερασιτεχνικές ομάδες. 

Γ’ Εθνική: Τεράστιο «διπλό» για Αλμυρό, νίκη για Ερμή Ζωνιανών – Ήττες για ΠΟΑ, ΑΟΑΝ και Επισκοπή

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και… ανάμεικτα συναισθήματα για τις κρητικές ομάδες περιλάμβανε η 18η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Ο Αλμυρός πήρε ένα τεράστιο διπλό στην έδρα του Χαϊδαρίου, επικρατώντας με 0-1 και ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Ερμής Ζωνιανών επικράτησε του Ατρόμητου Πειραιά με 3-0 και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής.

Ήττα για τον ΠΟΑ στον Κορυδαλλό από την Προοδευτική με 1-0, ήττα και για ΑΟΑΝ από τον Άρη Πετρούπολης με 2-1. Η Επισκοπή δεν τα κατάφερε κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0.

Στα υπόλοιπα ματς, νίκες για τους πρωτοπόρους Πανιώνιο και Εθνικό, επικρατώντας των Περαμαϊκού (0-3) και Ελλοπιακού αντίστοιχα (0-4), εδραιώνεται στην τρίτη θέση ο Ηλυσιακός, επικρατώντας του ΑΟ Υπάτου με 2-0. Μεγάλη νίκη για τον Φωστήρα στη «μάχη» της παραμονής, επικρατώντας της Αγίας Παρασκευής με 1-2

[jsMatchDayStat season_id=”350217″ matchday_id =”933″ photo=”1″ teamname=”1″ venue=”0″ layout=”0″]

Α1 ΕΠΣΗ: Μεγάλη νίκη για ΠΑΟΚ, σημαντικό «διπλό» για Ρωμανό!

Παιχνίδια μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και τα σημερινά, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί στην έδρα του επί του Ρούβα και τον Ρωμανό να κερδίζει με το εντυπωσιακό 3-4 του Ανθεστίωνα στο Θραψανό.

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώθηκε η 16η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, με τους Κρουσανιώτες να κερδίζουν 3-1 τον Ρούβα, παρ’ ότι η ομάδα της Γέργερης ευτύχισε να προηγηθεί, τελικά οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να το ανατρέψουν και να πετύχουν μία σπουδαία νίκη.

Σημαντική νίκη πέτυχε και ο Ρωμανός που επικράτησε 3-4 του Ανθεστίωνα, ενώ ισόπαλα ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια ΑΕΚ-Χερσόνησος και Μοίρες-Εργοτέλης.

[jsMatchDayStat season_id=”349786″ matchday_id =”789″ photo=”1″ teamname=”1″ venue=”0″ layout=”0″]

Α2 ΕΠΣΗ – 1ος όμιλος: Ισόπαλο το ντέρμπι της Μεσσαράς – Μόνη πρώτη η Ανάληψη

Ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, με την Ανάληψη να είναι η κερδισμένη της αγωνιστικής.

Το πρωί της Κυριακής, επικράτησε του Δία με 0-5 και σε συνδυασμό την ισοπαλία στο μεσαρίτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Φαιστό και Ζαρό (2-2), έμεινε μόνη πρώτη στη κορυφή της βαθμολογίας.

Ισόπαλα έληξαν τα παιχνίδια ανάμεσα σε Παναθηναϊκό Ηρακλείου – Ομόνοια και Άλογο Μαλεβιζίου – Νέοι Αλμυρού (0-0). Το Σάββατο το Λίντο επικράτησε του Κοροίβου με 4-1 και βρίσκεται μόνο στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

[jsMatchDayStat season_id=”349787″ matchday_id =”819″ photo=”1″ teamname=”1″]

Α2 ΕΠΣΗ – 2ος όμιλος: Σπουδαία «τρίποντα» για Παλιανή, Αγία Βαρβάρα και Ασίτες

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Το πρωί της Κυριακής, η Παλιανή επικράτησε των Καναρίων με 0-2 και μπήκε με το.. δεξί το νέο έτος, όπως και η Αγία Βαρβάρα, επικρατώντας του Αγίου Δημητρίου στο Γάζι με 2-4.

Ευρεία νίκη για τις Ασίτες, επικρατώντας του Αετού Ανωγείων με 4-0. Αναβλήθηκε το Γαρίπα – Ασήμι. Το Σάββατο, Κεραυνός και Δειλινά ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.

[jsMatchDayStat season_id=”349787″ matchday_id =”846″ photo=”1″ teamname=”1″]

Β1 ΕΠΣΗ: Ασταμάτητη Χαραυγή – Συνέχισαν με νίκες ΟΦΑ, 0ΦΑΜ και Πήγασος

Ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ με τη Χαραυγή να εξακολουθεί να έχει την πρωτοπορία.

Η ομάδα του Μιχάλη Δεληγιάννη δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 5-0 στην έδρα των Ελπίδων διατηρώντας την απόσταση στην κορυφή από τον 2ο ΟΦΑ. Το σωματείο από το Αρκαλοχώρι έφυγε με το διπλό από την έδρα των Δαφνών κάνοντας μάλιστα την ανατροπή.

Εκτός έδρας νίκη πήρε και ο Πήγασος που κέρδισε μέσα στη Μυρτιά τον Αστέρα με 4-1, σε ένα ιστορικό ματς, το πρώτο στη φυσική έδρα του συλλόγου μετά από πολλά χρονιά.

Ο Δωριέας πήρε σημαντική νίκη επικρατώντας με 4-3 της Γόρτυνας στο Καστέλλι, ενώ στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της ημέρας ο ΟΦΑΜ επιβλήθηκε με 0-4 επί του ΕΓΟΗ/ΑΕ Κρητών.

Β2 ΕΠΣΗ:

Πολλά γκολ περιλάμβανε το… μενού της 11ης αγωνιστικής της Β2 ΕΠΣΗ και πρώτης το 2024.

Μαραθώνας… εννέα αστέρων κόντρα στον Κόρακα (9-0), νίκη στο φινάλε για Ερμή Ατσαλένιου, 3-2 επί του Μαρτινέγκο, νίκη και για Θέρισο, 4-0 τους Νέους Ηροδότου.

Οι Κουνάβοι επικράτησαν του Ηρακλή Νιπιδιτού με 3-0.

[jsMatchDayStat season_id=”349791″ matchday_id =”899″ photo=”1″ teamname=”1″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P