![](https://grandsport.gr/wp-content/uploads/2021/01/penthos.jpg)
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Ασημίου από τον ξαφνικό θάνατο του Γιώργου Γενιτσαρίδη.
Μετά το Ασήμι και η διοίκηση του Αστερίωνα με ανακοίνωση της αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τον αντιπρόεδρο της ομάδας της Μεσσαράς, τονίζοντας παράλληλα ότι αντί για στεφάνια θα δώσουν χρηματικό ποσό.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Από σήμερα η οικογένεια μας γίνεται πιο φτωχή. Η είδηση της απώλειας ενός εκλεκτού μέλους της αθλητικής μας κοινότητας μας έχει συγκλονίσει. Άνθρωπος δημιουργικός, εργατικός ,καλός οικογενειάρχης και εξαιρετικός χαρακτήρας. Αγαπητέ Γιώργο, φίλε μας και συνοδοιπόρε μας Θα είσαι για πάντα μαζί μας για πάντα στην καρδιά μας !
Καλό σου ταξίδι ! Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια.
Υ.Γ. Μετά από έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ της Ακαδημίας μας αποφάσισε. Να παρευρεθεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιος ακολουθία και αντί στεφάνου κατάθεση χρηματικού ποσού».