«Πεντάρα» ο Ηρόδοτος στο ντεμπούτο Κρασανάκη!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η εποχή Κρασανάκη στον Ηρόδοτο, επικρατώντας με 5-0 της Τυλίσου στη Νέα Αλικαρνασσό! Τέσσερα γκολ για τους «κυανόλευκους» στην επανάληψη! 

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352523″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352523″]

Στο 15′ πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για τον Ηρόδοτο. Ο Μπάμπης από αριστερά γύρισε – έστρωσε στον Μαγάκη που πλάσαρε όμορφα, η μπάλα πάνω στα σώματα των παικτών της Τυλίσου. Ένα λεπτό αργότερα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Πανέμορφο βολέ με το δεξί από Βεζιρτζόγλου μέσα από την περιοχή, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Γκογκόση, η μπάλα κατέληξε στην αριστερή του γωνία για το 1-0!

Στο 18′ μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Ηρόδοτο. Πλασέ Βεζιρτζόγλου από δεξιά μέσα στην περιοχή, έσωσε ο Γκογκοσης, νέο πλασέ Χίντρι, απομάκρυναν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή οι αμυντικοί της Τυλίσου. Στο 21′, κεφάλια Χίντρι χωρίς καλή ισορροπία από δεξιά, θα μπορούσε να γυρίσει τη μπάλα, αυτή έφυγε εκτός!

Στο 28′ καλή στιγμή για την Τύλισο από στημένη φάση. Όμορφη εκτέλεση φάουλ Μπουρδάκη, η μπάλα βρήκε και κάπου και πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Ζαφείρη. Στο 37′, μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρόδοτο. Όμορφη σέντρα Μπάμπη από αριστερά, ο Βεζιρτζόγλου στόπαρε εξαιρετικά και πλάσαρε, η μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Γκογκόση.

Στο 45′  πολύ όμορφος συνδυασμός των παικτών του Ηροδότου, σέντρα Μπάμπη από αριστερά, ο Βεζιρτζόγλου δεν έπιασε καλά την κεφαλιά, η μπάλα έφυγε έξω. Τελευταία φάση του πρώτου μέρους στις καθυστερήσεις, όταν ο Φραγκουλάκης βρήκε ωραία τον Χίντρι, αυτός έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Γαρεφαλάκης στο δεύτερο δοκάρι σούταρε, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στην επανάληψη, ο Ηρόδοτος ήταν σαρωτικός και βρήκε τέσσερα τέρματα! Αρχικά ο Χίντρι στο 53′ σημείωσε το 2-0, με τον Φραγκουλάκη δύο λεπτά αργότερα να πετυχαίνει το 3-0.

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν στα τρία τέρματα, καθώς με τον πρώτο σκόρερ τους Βεζιρτζόγλου ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κανδηλάκης στο 90′, με τον Ηρόδοτο επιστρέφει στις νίκες μετά από τρεις αναμετρήσεις, με τον Βασίλη Κρασανάκη να κάνει ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας της Νεάς Αλικαρνασσού.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352523″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P