Επιστροφή Ν. Δεσποτάκη στο Λίντο!

Στο Λίντο επέστρεψε μετά από καιρό ο Νίκος Δεσποτάκης, ο οποίος θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από το Λίντο, ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τους ιθύνοντες της ομάδας και μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα θα φορέσει ξανά την φανέλα του σωματείου, με τον Κώστα Φιλοξενίδη να βάζει ένα ακόμα σημαντικό… γρανάζι στο οπλοστάσιο του για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Νίκος Δεσποτάκης αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κ19 του ΟΦΗ, ωστόσο αποχώρησε από εκεί και πλέον επιστρέφει σε γνώριμα… λημέρια, ώστε να ενισχύσει το ρόστερ και να βοηθήσει το Λίντο να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ο νεαρός αριστερός μπακ-χαφ, μάλιστα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κόροιβο και δεν αποκλείεται να τον δούμε να κάνει και ντεμπούτο.

Τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι όσον αφορά το ματς του Σαββάτου, ο Κώστας Φιλοξενίδης έχει κάποιες απουσίες λόγω ίωσης, ωστόσο ο ίδιος πιστεύει σε όλο το ρόστερ και είναι έτοιμος να καλύψει τα κενά με αντάξιους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε ο στόχος του Λίντο είναι να βοηθήσει τα παιδιά να κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους μέσα από καλό ποδόσφαιρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P