Με γεμάτο οπλοστάσιο στην Μινωική ο Μοχός – «Πάμε να πάρουμε το παιχνίδι»

Έχοντας κενό απουσιολόγιο, ο Μοχός θα παραταχθεί στην έδρα της Μινωικής με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης για την 16η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ. 

Η ομάδα του Αντώνη Λεκάκη, παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο κόντρα στον ΠΑΟΚ, όμως στις λεπτομέρειες δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και άπαντες ευελπιστούν πως αυτό θα γίνει στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στην Μινωική στο γήπεδο «Περιφέρειας-Πανεπιστημίου».

Ο Αντώνης Λεκάκης, αν εξαιρέσουμε τον τραυματία εδώ και καιρό Τσεκρέζι μπορεί να υπολογίζει σε όλους του τους ποδοσφαιριστές, αφού τόσο ο Φραγκάκης, όσο και Κεφάκης ξεπέρασαν την ίωση και δηλώνουν παρών για το κρίσιμο παιχνίδι. Παράλληλα έτοιμος είναι και ο Παπουτσάκης, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Στον Μοχό, θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα σε μια δύσκολη έδρα και άπαντες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να το πετύχουν.

Ο Αντώνης Λεκάκης, μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για την επικείμενη αναμέτρηση λέγοντας: «Είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι για εμάς κόντρα σε μια καλή ομάδα που έχει εμπειρία στην κατηγορία. Εμείς από την μεριά μας θέλουμε να δείξουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα.

Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και θα πάμε στην έδρα της Μινωικής προκειμένου να πάρουμε το παιχνίδι και να επιστρέψουμε στην έδρα μας με τους τρεις βαθμούς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P