Επιτυχημένη επέμβαση για Λ. Βλαχάκη – Με ένα ερωτηματικό στην Δαμάστα ο ΑΟΤ

Την πόρτα του χειρουργείου με απόλυτη επιτυχία πέρασε ο Λεωνίδας Βλαχάκης, ο οποίος ξεκινάει άμεσα τον… μαραθώνιο για να επιστρέψει στην δράση, την ώρα που στον ΑΟΤ έχουν στο μυαλό τους το ματς με την Δαμάστα το απόγευμα του Σαββάτου. 

Με ένα μικρό χαλάρωμα το απόγευμα της Παρασκευής θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΑΟΤ για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Δαμάστα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο Νίκος Σουτζής δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στο πρώτο μέρος στο ματς με τον Ανθεστίωνα και όλη την εβδομάδα δούλεψε με τους παίκτες του προκειμένου να μην παρουσιάσουν ξανά τέτοια εικόνα, θέλοντας να δει αντίδραση σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Δαμάστας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λεωνίδας Βλαχάκης, έκανε την επέμβαση στα δάχτυλα μετά το ατύχημα που είχε, με το χειρουργείο να πηγαίνει εξαιρετικά και τον ικανό τερματοφύλακα να ξεκινάει την αποκατάσταση του, προκειμένου να επιστρέψει στην δράση.

Παράλληλα ο ικανός τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μάρκο Μεϊρέλες ο οποίος ταλαιπωρείται από μια ίωση, έχοντας χάσει μέρος της προετοιμασίας μέσα στην εβδομάδα. Στα θετικά το δελτίο του Χρήστου είναι έτοιμο και θα δώσει κανονικά το παρών στο ματς του Σαββάτου.

Ο Νίκος Σουτζής δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα, αφού άπαντες δήλωσαν παρών και πλέον στόχος είναι να καταφέρουν να φύγουν με τη νίκη από μια δύσκολη έδρα και να κρατήσουν το +5 από τον Ηρόδοτο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P