Λ. Ελευθερίου: «Τα παιδιά του Αρκαλοχωρίου είναι εδώ – Να κερδίσουμε όλους τους βαθμούς»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου μιλάει στο ???????????????????????????????????????? για την επιστροφή του ΟΦΑ στη δράση, τους στόχους της φετινής σεζόν, καθώς και για το παιχνίδι της Κυριακής που ακολουθεί απέναντι στις Δαφνες.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που έχει βοηθήσει τα μέγιστα με τη φετινή του παρουσία, τονίζει πως τα παιδιά του Αρκαλοχωρίου είναι εδώ, για να στηρίξουν τον ΟΦΑ μετά την περσινή απουσία.

Μιλάει μάλιστα με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της ομάδας, Στέλιο Ανωγειανάκη και για τον επαγγελματικό τρόπο με τον οποίο δουλεύει.

Αναφορικά με τους στόχους, ο Λευτέρης Ελευθερίου είναι ξεκάθαρος, καθώς υποστηρίζει πως ο ΟΦΑ θέλει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια ώστε να παλέψει για την κορυφή, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Κυριακής με τις Δαφνές, για το οποίο είπε πως μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Αναλυτικά είπε:

Για την επιστροφή του ΟΦΑ στη δράση: «Μετά από την περσινή απουσία μας από τα τοπικά πρωταθλήματα, φέτος καταφέραμε να δείξουμε από νωρίς πως τα παιδιά του Αρκαλοχωρίου είναι εδώ, για να στηρίξουν την επιστροφή του ΟΦΑ και να επιστρέψουν την ομάδα σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η καθοδήγηση και στήριξη του αξιόλογου προπονητή μας και ανθρώπου. κυρίου Στέλιου Ανωγειανάκη για την επίτευξη του στόχου μας είναι πολύ σημαντική, καθώς με τον τρόπο που δουλεύει μας έχει δώσει να καταλάβουμε ότι ακόμα και σε μικρότερες κατηγορίες μπορείς με τον επαγγελματισμό να φέρεις τα επιθυμητά αποτελέσματα και να δείχνεις κάθε φορά και μεγαλύτερη ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τη φετινή χρονιά: «Η μέχρι στιγμής πορεία που πραγματοποιούμε είναι αξιοσημείωτη και συνεχώς δείχνουμε ποσό πολύ θέλουμε να παίρνουμε τα παιχνίδια καταθέτοντας σώμα και ψυχή σε κάθε αναμέτρηση. Στόχος μας να καταφέρουμε να κερδίσουμε όλους τους βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια για να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο την κορυφή του πρωταθλήματος, παίζοντας ποιοτικά σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο».

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι της Κυριακής με τις Δαφνές γιατί αποτελείτε από νέους αθλητές με χαρακτηριστικά που προσωπικά μου δίνουν μεγαλύτερο κίνητρο να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι γεμάτο ευκαιρίες και για τους δυο. Η ομάδα μου θα μπει στο γήπεδο με μοναδικό στόχο να φύγει με την νίκη από τις Δαφνές και να καταφέρει να ξεκινήσει με θετικό πρόσημο τη νέα χρονιά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P