Το πάθος της Χαραυγής για το πρωτάθλημα

Ο στόχος της Χαραυγής είναι ξεκάθαρος και όλοι στην ομάδα είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να τον πετύχουν.

Στην κορυφή με το απόλυτο των βαθμών βρίσκεται η Χαραυγή, έχοντας κερδίσει όλα τα παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα. Ίσως το δυσκολότερο της ματς έδωσε την προηγούμενη Κυριακή, αντιμετωπίζοντας τον Πήγασο, ο οποίος ήταν πολύ ανταγωνιστικός και τα έδωσε όλα. Στο συγκεκριμένο ματς η Χαραυγή δέχτηκε τρία γκολ, ενώ σε όλη τη σεζόν είχε δεχτεί μόλις ένα και γενικά η απόδοση της δεν θύμισε αυτή προηγούμενων αγώνων, πράγμα λογικά, λόγω και της διακοπής του πρωταθλήματος.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Μιχάλη Δεληγιάννη βρήκε τις απαντήσεις σε όλα τα «εμπόδια» που της έβαλε ο αντίπαλος της και τελικά έφτασε σε μία πολύ μεγάλη νίκη που μπορεί να παίξει τον ρόλο της στην οικονομία του πρωταθλήματος.

Το σίγουρα είναι πως άπαντες στην ομάδα είναι αφοσιωμένοι στον μεγάλο στόχο του τίτλου και σε κάθε ματς κάνουν κατάθεση ψυχής για να φτάσουν ακόμα πιο κοντά. Είναι χαρακτηριστικό πως η τελευταία νίκη πανηγυρίστηκε έξαλλα από ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, ανθρώπους της διοίκησης και φιλάθλους, αφού όλοι μαζί έγιναν ένα, δείχνοντας το πάθος με το οποίο η Χαραυγή προσεγγίζει κάθε ματς!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P