Σ. Γεωργόπουλος: «Θα κάνουμε τα πάντα ώστε η ομάδα να αλλάξει πρόσωπο»

Για την επιστροφή του στον Ποσειδώνα αυτή την φορά ως προπονητής μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Σάκης Γεωργόπουλος.

Ο νεαρός τεχνικός δεν έκρυψε την χαρά του, καθώς επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, όπου έχει πανηγυρίσει πρωτάθλημα στην Α2 ΕΠΣΗ και έχει βοηθήσει την ομάδα πέρυσι ως άμεσος συνεργάτης του Νίκου Σουτζή. Παράλληλα τόνισε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, ώστε να βγει η ομάδα από τον δύσκολο δρόμο που βρίσκεται.

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα, σε ένα γνώριμο περιβάλλον, αφού πέρασα δύο πολύ όμορφα χρόνια το ένα σαν ποδοσφαιριστής που ανεβήκαμε κατηγορία το άλλο σαν συνεργάτης του Νίκου Σουτζή. Τώρα επιστρέφω σαν πρώτος προπονητής, σίγουρα έχουμε δύσκολο δρόμο, είναι μια δύσκολη κατάσταση για την ομάδα, αλλά με όλες μας τις δυνάμεις θα κάνουμε τα πάντα, ώστε η ομάδα να αλλάξει πρόσωπο γιατί κάθε ματς είναι τελικός. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. 

Σημαντικό ρόλο να επιστρέψω στην ομάδα του Ποσειδώνα έπαιξε ο κ. Κλωνάρης και ο κ. Βλαχάκης. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε», ήταν τα λόγια του Σάκη Γεωργόπουλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P