Με στόχο το «τρίποντο» ο ΟΦΑΜ – «Με σοβαρότητα»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΑΜ, για το πρώτο ματς του 2024 κόντρα στις Δαφνές εκτός έδρας, σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

Ο ΟΦΑΜ ευελπιστεί σε μια καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα, έχοντας ως μοναδικό στόχο στη νίκη, στο αξιόμαχο και άκρως νεανικό σύνολο όπως είναι των Δαφνών.

Για το παιχνίδι, ο Πέτρος Γιακουμάκης δεν θα υπολογίζει στους τραυματίες Νίκος Λιανάκη και Γιάννη Μπαγκαλάκη, στον Γιάννη Λιανάκη λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, ενώ στα θετικά είναι η επιστροφή του Στέλιου Αναστασάκη.

Ο Πέτρος Γιακουμάκης, έθεσε τον στόχο της νίκης, στις δηλώσεις του για την αναμέτρηση, ενώ έστειλε και τις ευχές του για το νέο έτος: «Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς σε όλες τις ομάδες.

Προσπαθήσαμε να μείνουμε σε καλό επίπεδο κατά τη διάρκεια της διακοπής, αν και είχαμε κάποιες απώλειες λόγω γιορτών. Στόχος μας, όπως σε κάθε ματς, είναι οι τρεις πόντοι. Αν είμαστε σοβαροί, θα πετύχουμε τον στόχο μας για να ξεκινήσουμε και εμείς την αντεπίθεση μας για τη συνέχεια της σεζόν.

Είμαι αισιόδοξος ότι ο νέος χρόνος θα μας φέρει νέες επιτυχίες και ένα καλύτερο έτος από το προηγούμενο».

Στον αντίποδα, παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Χρονάκης. Ο ΟΦΑΜ σχεδιάζει να ενισχυθεί και σε αυτό τον γνώμονα θα κινηθεί, προκειμένου να παρουσιάσει ακόμη καλύτερη εικόνα το 2024.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P