Γρ. Μερκουλίδης: «Πρωτάθλημα και καλή πορεία στο κύπελλο με την Χαραυγή»

Για τους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί με την φανέλα της Χαραυγής αλλά και τους στόχους του για το νέο έτος μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Γρηγόρης Μερκουλίδης.

Η Χαραυγή έκανε σπουδαία μεταγραφική κίνηση δίνοντας τα χέρια με τον Γρηγόρη Μερκουλίδη και ο έμπειρος επιθετικός στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα κάνει μια σπουδαία δουλειά και πως τόσο το ρόστερ όσο και το προπονητικό επιτελείο είναι για παραπάνω κατηγορία.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι στόχος της Χαραυγής είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Β1 ΕΠΣΗ και να κάνει μια καλή πορεία στο κύπελλο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η Χαραυγή είναι μια ομάδα πολυτέλεια για την κατηγορία αυτή. Οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν μια πολύ καλή και σοβαρή προσπάθεια εκεί και φαίνεται από τις κινήσεις τους.

Ο προπονητής αλλά και οι παίχτες είναι για παραπάνω κατηγορίες, αφού το έχουν αποδείξει στο παρελθόν με τις παρουσίες τους στα πρωταθλήματα».

Για τους στόχους: «Στόχος είναι το πρωτάθλημα και να πάει η ομάδα όσο πιο μακριά στον θεσμό του κυπέλλου. Οι δικοί μου στόχοι συμβαδίζουν απόλυτα με της ομάδας και για αυτό θα βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου να τους επιτύχουμε! Καλή χρόνια με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P