Με απόλυτη επιτυχία το σεμινάριο των Χανίων (vid)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το προπονητικό – επιμορφωτικό σεμινάριο στις εγκαταστάσεις του γηπέδου των Περιβολίων, το οποίο διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νόμου Χανίων και η ΠΑΕ Χανιά.

Η σχετική ενημέρωση: «Τη χαρά να συμμετάσχει σε προπονητικό σεμινάριο είχε σήμερα, Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, το τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ με επικεφαλής τον προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Ταουσιάνη.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του γηπέδου των Περιβολίων, διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νόμου Χανίων σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

Το ενδιαφέρον σεμινάριο είχε θέμα: «Προπόνηση ειδικής τακτικής, ανάλυση αντιπάλου, δυνατά – αδύνατα σημεία ομάδας. (Μια προπονητική μονάδα)» και το παρακολούθησε η πλειοψηφία των μελών του συνδέσμου.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που ο Σύνδεσμος Προπονητών Χανίων μας έδωσε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε στα μέλη του μια μέρα της δουλειάς μας. Είμαστε πάντα στη διάθεση του ποδοσφαίρου που υπηρετούμε με αγάπη και σεβασμό», ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Γιάννης Ταουσιάνης».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P