Ένα ταλέντο της Τυλίσου με παρόν και όλο το μέλλον μπροστά του!

Παρά το γεγονός πως το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και τον αυξημένο ανταγωνισμό, η Τύλισος δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά και δικαιώνεται.

Ταλέντο υπάρχει στις τάξεις της ομάδας και ένα από τα παιδιά που ξεχωρίζουν αναμφίβολα ο Αντώνης Σταματάκης.

Ο 15χρονος επιθετικός, έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του, με την Τύλισο να… τρίβει τα χέρια της, έχοντας στις τάξεις της έναν ποδοσφαιριστή που έχει πραγματικά όλο το μέλλον μπροστά του.

Μέχρι στιγμής στην Α1 ΕΠΣΗ, έχει αγωνιστεί σε 10 αναμετρήσεις, έχοντας σκοράρει και ένα γκολ στο ματς με τον Ποσειδώνα, ενώ έχει ξεκινήσει τέσσερις φορές ως βασικός, έχοντας αγωνιστεί τις 2 σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Ένα παιδί το οποίο δουλεύει σκληρά, υπό τις οδηγίες ενός πολύ έμπειρου προπονητή όπως είναι ο Μιχάλης Ζουραράκης, ο οποίος του δίνει ευκαιρίες, χωρίς να τον «κάψει», με τον ταλαντούχο Σταματάκη να εκμεταλλεύεται όποια ευκαιρία του παρουσιαστεί.

Μάλιστα στο ματς και την νίκη επί του Εργοτέλη (3-1), ήταν ο καλύτερος, ενώ αναδείχθηκε και MVP ολόκληρης της αγωνιστικής, αποτελώντας και τον νεαρότερο στην σχετική ψηφοφορία του ????????????????????????????????????????!

Επίσης είναι και μέλος της Μικτής ΕΠΣΗ, με τον ταλαντούχο παίκτη να έχει όλο το μέλλον μπροστά του!

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P