Δ. Τσέρος: «Στόχος μας να παίζουν τα παιδιά του χωριού – Να διατηρήσουμε την καλή εικόνα»

Για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα αλλά και για τους στόχους που θα έχει ο Αστέρας Μυρτιάς στο νέο έτος μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Δημήτρης Τσέρος.

Ο έμπειρος τεχνικός εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ τόνισε ότι στόχος είναι να διατηρηθούν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Β’ ΕΠΣΗ.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην μεταγραφική ενίσχυση, τονίζοντας πως θα ψάξουν για ενίσχυση σε θέσεις που πονάει η ομάδα, όμως στόχος είναι να παίζουν ποδοσφαιριστές του χωριού.

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Νομίζω ότι έχουμε δημιουργήσει μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Έχουμε δείξει καλό πρόσωπο στα περισσότερα ματς της φετινής σεζόν και αυτό φαίνεται από τον βαθμολογικό πίνακα που είμαστε ψηλά. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών».

Για το 2024: «Στόχος μας παραμένει ίδιος. Θέλουμε να διατηρηθούμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά και αν γίνεται να πάμε λίγο καλύτερα».

Για τις μεταγραφές: «Σίγουρα θέλουμε να κοιτάξουμε την αγορά για την ενίσχυση της ομάδας σε θέσεις που πονάμε και να έχουμε περισσότερο βάθος. Βασικός στόχος είναι να παίζουν παιδιά του χωριού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P