Οι άμυνες από «γρανίτη» στα γήπεδα της ΕΠΣΗ

Το ???????????????????????????????????????? σας παρουσιάζει τις ομάδες με τις κορυφαίες άμυνες στο πρώτο μισό της σεζόν, στα γήπεδα του Ηρακλείου.

Βρισκόμαστε στου δρόμου τα μισά αναφορικά με τα τοπικά πρωταθλήματα του Ηρακλείου, σε μία συναρπαστική σεζόν, οπού όλες οι κατηγορίες παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον, με μάχες που αναμένται να κορυφωθούν μέχρι το φινάλε.

Ένα βασικό συστατικό κάθε ομάδας που θέλει να πρωταγωνιστήσει είναι η καλή αμυντική λειτουργία, καθώς είναι γνωστό το ρητό πως «η επίθεση σου κερδίζει παιχνίδια, αλλά η άμυνα πρωταθλήματα».

Την κορυφαία επίδοση στην Α1 ΕΠΣΗ έχει ο Ηρόδοτος ο οποίος έχει δεχτεί έξι τέρματα σε 14 αγώνες. Στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ, η Ανάληψη εντυπωσιάζει με μόλις τρία γκολ παθητικό, ενώ στον 2ο όμιλο τα Δειλινά έχουν τα πρωτεία με την εστία τους να έχει παραβιαστεί επτά φορές. Οι Κουνάβοι έχουν δεχτεί 11 γκολ στην Β2 ΕΠΣΗ, στην κατηγορία με τα περισσότερα τέρματα, ωστόσο η απόλυτη κορυφή ανήκει σε ακόμα μία κατηγορία στη Χαραυγή. Η ομάδα του Μιχάλη Δεληγιάννη όχι μόνο έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια (9Χ9), έχοντας σημειώσει 56 γκολ, αλλά έχει παράλληλα έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ, κάτι που την κάνει την ομάδα με την κορυφαία άμυνα σε όλο το Ηράκλειο!

Αναλυτικά η σχετική λίστα:

 

ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΚΟΛ ΠΑΘΗΤΙΚΟ
Χαραυγή Β1 ΕΠΣΗ 9 1
Ανάληψη Α2 ΕΠΣΗ – 1ος Όμιλος 11 3
Ηρόδοτος Α1 ΕΠΣΗ 14 6
ΑΟΤ Α1 ΕΠΣΗ 14 7
Ζαρός Α2 ΕΠΣΗ – 1ος Όμιλος 11 7
Δειλινά Α2 ΕΠΣΗ – 2ος Όμιλος 11 7
Ασήμι Α2 ΕΠΣΗ – 2ος Όμιλος 11 9
Κουνάβοι Β2 ΕΠΣΗ 10 11
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P