Ποδοσφαιρικό παρεάκι γεμάτο ιστορία στο Καστέλι!

Καμία σημασία δεν έχει το τελικό αποτέλεσμα στο Καστέλι, ανάμεσα σε Δωριέα και Ελπίδες, με την ομάδα του Καστελίου να δείχνει το ήθος της.

Το απόλυτο fair play του Δωριέα – Το «ευχαριστώ» των Ελπίδων

Συγκεκριμένα, πριν την σέντρα, οι Ελπίδες για διάφορους λόγους είχαν διαθέσιμους 10 ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι, με τον Δωριέα να αποφασίζει και εκείνος να ξεκινήσει με 10, για να παιχτεί το ποδόσφαιρο επί ίσους όρους

Παρόλα αυτά και στις κερκίδες, το κλίμα ήταν εξαιρετικό, καθώς σχηματίστηκε ένα ποδοσφαιρικό παρεάκι, γεμάτο ιστορία! Συγκεκριμένα, παρέα παρακολούθησαν το παιχνίδι ο πρόεδρος των Ελπίδων Γιώργος Ανδριανάκης και οι Ζωγραφάκης, Κοφινιδάκης και Πουλάκης, άνθρωποι που έχουν προσφέρει όσοι πολλά στο τοπικό ποδόσφαιρο!

Μάλιστα, ο πρόεδρος των Ελπίδων με ανάρτηση του ανέφερε για την φιλία 40 ολόκληρων ετών με τους ανθρώπους του Δωριέα: «Ή πρώτη συνάντηση με αυτούς τούς ανθρώπους έγινε το 1983, έχουν περάσει 40 χρόνια και η αγάπη μου για αυτούς και την ομάδα του  Δωριέα Καστελίου, όπως και για όλους τους παράγοντες και ποδοσφαιριστές πού συνεργάστηκα, δεν θα περάσει ποτέ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P