Απ. Δουλγεράκης: «Νίκη για να πάμε στο ντέρμπι με καλή ψυχολογία – Να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»

Για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΝΟΜ αλλά και για τους στόχους του ΑΟΤ στο φετινό πρωτάθλημα μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Απόστολος Δουλγεράκης.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε αρχικά στο ματς με τον ΠΑΝΟΜ, τονίζοντας ότι πρέπει η ομάδα του να πάρει το τρίποντο και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι κορυφής της Τετάρτης με τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην πορεία των «ασπρόμαυρων» λέγοντας πως παρότι η ομάδα του είχε πρόγραμμα…βουνό με συνεχόμενα παιχνίδια βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία. Τέλος ξεκαθάρισε πως στόχος του ΑΟΤ είναι να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Για το ματς με τον ΠΑΝΟΜ ανέφερε: «Παίζουμε με μια αρκετά καλή και έμπειρη ομάδα που γνωρίζει καλά την κατηγορία. Στόχος μας είναι η νίκη απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, ώστε να πάμε στο ντέρμπι της Τετάρτης με τον Ηρόδοτο με καλή ψυχολογία».

Για την πορεία του ΑΟΤ στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα: «Παρά το δύσκολο πρόγραμμα που είχαμε και τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουμε παίξει η ομάδα βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και αυτό ευθύνεται στο καλό κλίμα που έχουμε δημιουργήσει και στην ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα».

Για τον στόχο του ΑΟΤ: «Στόχος μας είναι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος και να κοιτάμε ένα ένα τα παιχνίδια που έρχονται. Παράλληλα θέλουμε να έχουμε μια καλή εικόνα στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ώστε να παίρνουμε βαθμούς και να ευχαριστιέται ο κόσμος ποδόσφαιρο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P